Koncert na koji je Beograd dugo čekao: Akua Naru - na turneji "Kada radost dolazi"

Sebe opisuje kao političku hip-hop umetnicu, aktivistkinju, zaljubljenicu u muziku koja govori iz duše…

  • 0

U sklopu promocije somborskog festivala “Terminal Music& Arts” , beogradska publika će po prvi put imati priliku da sluša jednu od vodećih svetskih ženskih hip-hop vokala – Akua Naru!

KRAFTWERK 3-D KONCERT: Ulaznice u prodaji

U okviru evropske turneje “When The Joy Comes” Akua Naru će sa svojim bendom u srpskoj prestonici promovisati pesme koje će se naći na novom albumu.

Njena muzika predstavlja kombinaciju hip hopa, jazz-a i soula. Sebe opisuje kao političku hip-hop umetnicu, aktivistkinju, zaljubljenicu u muziku koja govori iz duše…

Njen zvuk upoređuju sa flow-om Rakima, poetikom Lauren Hill i, najposle, u jedinstvenoj snazi da govori u ime afro-amerikanki, sa Ninom Simon.

Akua smelo kombinuje “novu” i “staru” školu, braneći svoje stavove unikatnim metaforama.

U svojoj karijeri nastupala je sa Tony Allen-om, bubnjarem Fela Kuti-ja, hip hop grupom “The Lords of The Underground”, Wax Tailor-om, Angelique Kidjo, “Questlove”-om iz The Roots itd.

Akua iza sebe ima tri albuma, “The Journey Aflame”, “Live and Aflame Sessions”, “The Miner's Canary”, kao i širom sveta poznate hitove “Poetry: How Does It Feel?” i “The world is listening”.

Koncert će se održati u klubu Drugstore Beograd 26.10.2017. sa početkom u 22:00h.

Redovna prodaja karata je po ceni od 1.000 dinara, dok će cena karte na ulazu biti 1.200 dinara.

Karte se mogu kupiti u svim prodajnim mestima Gigstix-a i Eventim-a.

Više informacija o koncertu, kao i o Terminal Music & Arts Festivalu možete pronaći na FB stranici www.facebook.com/terminalfest/ i zvaničnoj stranici www.terminalfest.org.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA