SRPSKA EROTIKA OSVOJILA SVET: Događaj posle kojeg će vam biti jasno zašto se seks meša u sve (FOTO)

Tijana Grujić kaže da će na izložbi "Autoportretisanje" podeliti iskustva koja je imala u putešestvijima na relaciji Amerika-Evropa

  • 1
Foto: Promo

U Klubu Narodnog pozorišta u Beogradu, u nedelju 26. novembra od 20 časova, otvara se izložba Tijane Grujić, akademske slikarke i profesorke iz Bečeja, koja se na originalan način bavi fenomenom erotike i seksualnosti.

Slike za koje tvrde da su dokaz da je Salvador Dali imao incestne sklonosti prema svojoj sestri Ani (FOTO)

Posle ovogodišnje uspešne turneje koja je uključila Njujork, Pariz i Kan, ona će održati izložbu i u Beogradu čime kruniše svoje uspehe i rad za ovu godinu.

Foto: Promo

Tijana Grujić kaže da će na izložbi "Autoportretisanje" podeliti iskustva koja je imala u putešestvijima na relaciji Amerika-Evropa.

Foto: Promo

Tijana će otkriti zašto Francuzi "odlepljuju" na srpsku erotiku, kako je upoznala Ameriku kao iznenađujuće konzervativnu zemlju i kakav seks vole Amerikanci, te otkud njene slike na izložbi Marine Pikaso, unuke slavnog Pabla Pikasa, kao i zašto ona misli da se "seks meša u sve".

Foto: Promo

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA