≫ 

Najsimpatičnija prostitutka je ubijena: Sve o devojci koja glumi Maru u "Senkama", scenama seksa i nezaboravnoj ulozi (FOTO)

U poslednjim minutama epizode koju su obeležile, seks, napetost, misterija, okultizam i smrt, izgubili smo lik nežne Mare

  • 38

Šarmantna Mara, prodavačica ljubavi koja svojom harizmom i neposrednošću sve ostale baca u drugi plan, ubijena je u večerašnjoj epizodi serije "Senke nad Balkanom"

GDE JE KOPLJE SUDBINE KOJIM JE PROBODEN ISUS? Koja je od ove tri prava svetinja? (FOTO)

Ako niste ljubitelj pozorišta, sigurno do sada niste imali priliku da upoznate Milicu Gojković, mladu glumicu koja je na beskrajno simpatičan način udahnula dušu prostitutki Mari i naterala nas da se odmah zaljubimo u njen lik.

Može se reći da su "Senke nad Balkanom" upravo učinile ono zbog čega se cela planeta navukla na "Igru prestola".

Ubili su jednog od najdražih likova, onog za kog ste baš baš želeli da dobije srećan kraj. Ukoliko niste gledali epizodu, predlažemo da se ovde zaustavite.

U poslednjim minutama epizode koju su obeležile, seks, napetost, misterija, okultizam i smrt, izgubili smo lik nežne Mare, prostitutke iz Jatagan male.

Znali smo i da ćemo videti kako izgleda ritualno ubistvo, ali nismo pojma imali da će izazvati takvu jezu.

Foto: Promo

Sudeći po komentarima na Tviteru, znamo da pola Srbije u grču čeka sledeću nedelju i sedmu epizodu "Senki nad Balkanom".

Od prve epizode "Senki", velika bura digla se oko eksplicitnih scena seksa među kojima je i ona između Mare i inspektora Stanka Pletikosića (kog igra Andrija Kuzmanović). Iako je bilo raznih komentara, Milica je izjavila da se ni u jednom trenutku nije osećala neprijatno.

Snimanje u blatu, na kiši i temperaturi od -20, za nju je bilo nezaboravno iskustvo, a ističe da se na setu odlično zabavljala sa ekipom. Da se trud isplatio, dokazuju joj ljudi koji je svakog dana zaustavljaju i upućuju najlepše komplimente.

Milica Gojković ima 28 godina, iz Beograda je i diplomirala je na FDU u klasi profesora Nebojše Dugalića i asistentkinje Hane Selimović. Iza sebe ima godine iskustva u pozorištu, nekoliko sporednih uloga u filmovima i serijama, a sada je konačno dobila svojih pet minuta i iskoristila ih na najbolji mogući način.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VAN

    27. novembar 2017 | 06:24

    Zlo uvek uzima ono što je najvrednije, kao što je lik Mare. Zaista je serija fantazija, i pravo je umetničko delo. Želim joj veliki uspeh.

  • Ikac

    27. novembar 2017 | 00:07

    Svaka cast na glumi devojka je prelepa a vidi se da zna i da glumi

  • Zivela Mara

    27. novembar 2017 | 00:06

    Mnogo mi je drago jer ste pomenuli ovu devojku,od svih zenskih likova najupecatljivija i najsimpaticnija. SVaka cast za lakocu igranja, duh i dar. Puno srece u buducnosti i steta sto nam ubise Maru. Od mladjih glumica u seriji definitivno br.1.po kvalitetu,sve ostale iritiraju. Ali ajde ,ostvarila im se zelja,da postanu glumice....dodje veliki projekat,a nema radne snage i eto njih. Pozdrav za Maru :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA