≫ 

"RAT" OKO SENKI NAD BALKANOM: Otkrivamo gde će se emitovati sledeća epizoda i šta će dalje biti sa serijom

Pod velikim znakom pitanja bilo je da li će "Senke" završnicu sezone uopšte doživeti na RTS-u

  • 50

Serija "Senke nad Balkanom" podigla je veliku prašinu još od prve epizode. Ne pamti se kada je srpska publika bila toliko oduševljena nekom domaćom serijom. O njoj je počelo da se priča svakodnevno i da se naredna epizoda (nedeljom u 20 sati) očekuje sa nestrpljenjem (baš kao nekad). Međutim, sada, pred emitovanje poslednje epizode u prvoj sezoni diže se nova prašina. Šta će posle biti sa serijom?

OVA MASKA U "SENKAMA" JE MOŽDA JAKO VAŽNA: Povezana je sa nekada najmanjom a najbogatijom zemljom Evrope (FOTO)

Pod velikim znakom pitanja bilo je da li će "Senke" završnicu sezone uopšte doživeti na RTS-u. Počela su nagađanja da će se i ova serija, baš kao "Ubice mog oca" preseliti na novi kablovski kanal "Top".

Insert iz serije "Senke nad Balkanom". Printskrin: RTS/Senke nad Balkanom

Kako je Telegrafu rečeno u RTS-u, u ovom trenutku sigurna je samo jedna stvar.

- U nedelju od 20 sati na Prvom programu RTS-a nas očekuje poslednja epizoda ovog serijala. O nastavku, terminima i ostalim informacijama koje se odnose na seriju "Senke nad Balkanom" blagovremeno ćemo obavestiti javnost.

Kada smo prethodno razgovarali sa urednicima dramskog i serijskog programa na RTS-u, rekli su nam da do njih nije stigla informacija o prelasku serije na drugi kanal.

Međutim, informacija iz pres službe javnog servisa ne uliva poverenje da će "Senke" doživeti svoj nastavak na prvom programu Radio televizije Srbije.

Daljinac

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krzo

    18. decembar 2017 | 20:04

    Senku nad balkanom mi se svidjaju za razliku od bajiceve serije,u kojoj prepisuje od kusturice al mnogo bre brate podbacuje

  • QQ-LELE

    18. decembar 2017 | 17:27

    Ovaj ( američki )SBB počeo je mnogo da se upliće u prilike u Srbiji. Antisrpsku tv N1 je prebacio na poziciji 1. na rasporedu kanala. A na njoj sve protiv Srbije. Kao npr, voditeljka kaže , citiram: tzv vestacka tvorevina Republika Srpska....

  • Nataša

    18. decembar 2017 | 18:40

    U nastavku bi super bilo gledati dalji napredak u karijeri Pletikosića,Tanasijevića.Pletikosić se oženio,ima decu,Tane ostario,malo više sa prikaże život Rajsa,kako bankarki otimaju banku a ona se spetlja sa nekim sektašem,kako KGB_ovci vršljaju Balkanom,ubistvo Golubića,dolazak Staljina na vlast (samo obrnuto),urota i dogovori ustaša i čokalija o ubistvu Aleksandra,ubistvo prestolonaslednika,šta radi princ Đorđe za to vreme,nesloge i intrige u obezglavljenoj Srbiji i tako sve do 1941.kada praktično država Jugoslavija (a i Srbija),prestaje da postoji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA