Da li je Memedović jednim potezom pokušao da pomogne takmičaru u dramatičnoj Poteri? (VIDEO)

Gledaoci smatraju da ke učesnik imao posebnu protekciju od strane voditelja

  • 14

U jučerašnjem kvizu "Potera" emitovanom na RTS-u svi takmičari uspeli su da pobegnu tragaču Urošu Đuriću i tako zajedničkim snagama inkasira 790.000 dinara, a jedan učesnik imao je posebnu protekciju od strane voditelja Jovana Memedovića.

NIKAD JAČA POTERA! Sve četvoro takmičara umaklo tragaču, on odgovarao ISTORIJSKI LOŠE! (FOTO)

Ko god je gledao kviz mogao je da primeti "pomoć "koju je poznato TV lice ukazao takmičeru Aleksandru. Bar tako misli većina gledalaca koji su se oglasili i na Jutjubu posle emisije emitovane u ponedeljak uveče.

Ko je jedini do sada postao član rok and rol kuće slavnih tri puta? Erik Klepton, Igi Pop ili Majkl Džekson? - glasilo je njegovo pitanje sa ponuđenim odgovorima.

Gledaoci su mogli da uoče da, u trenutku dok takmičar razmišlja i dvoumi se iza kog dugmeta se krije tačan odgovor, Jovan Memedović skida naočare, ima izraženu mimiku kod pogrešnog odabira takmičara, koji mu čak daje znak klimanjem glave u trenutku kada se njegova ruka napokon nalazi iznad tačne opcije.

Printskrin: RTS

Inače, Erik Klepton je u nekoliko navrata biran kao najbolji gitarista svih vremena i vlasnik je ovog neobičnog rekorda.

Takođe, gledatelji su skrenuli pažnju i na prekoračenje pravila "pet sekundi", koliko je vremena dato takmičarima za razmišljanje pre nego što izgovore konačan odgovor.

Na ovaj propust je čak upozorio i glavni jučerašnji tragač, poznati srpski glumac i slikar Uroš Đurić.

Video pogledajte ovde:

Daljinac

(Telegraf.rs=)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza

    9. januar 2018 | 11:44

    Neka mu je i pomogao! Nece RTS osiromasiti

  • ReNo

    9. januar 2018 | 11:38

    Pa lepo,coveku je drago kad se vec radi o ovolikoj sumi! Da nisu znali i imali znanja,ne bi stigli do finalne potere,ZASLUZILI SU i pomoc i novac!

  • mirko

    9. januar 2018 | 11:58

    Gledalac a ne gledatelj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA