≫ 

Zaboravljena scena iza kulisa: Osmesi i igra Nebojše Glogovca i Marinka Madžgalja nekoliko minuta pre predstave (VIDEO)

On je tokom svoje bogate glumačke karijere ostvario brojne uloge u pozorištu, filmovima i serijama, koji su uvek rado gledani od strane mnogobrojne publike

  • 4

Srpski glumac Nebojša Globovac preminuo je u Beogradu posle teške bolesti u 49. godini života. Vest o njegovoj smrti je jutros potresla celu Srbiju, ali posebno one koji su bili veliki poštovaoci lika i dela ovog popularnog glumca.

Preminuo Nebojša Glogovac

On je tokom svoje bogate glumačke karijere ostvario brojne uloge u pozorištu, filmovima i serijama, koji su uvek rado gledani od strane mnogobrojne publike.

Jedna predstava koja je privukla posebnu pažnju jeste "Sablja Dimiskija" koja je premijerno izvedena 8. maja 2010. godine na Velikoj sceni Ustanove kulture Vuk Karadžić.

Printskrin: Youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Tu je igrao sa Nikolom Đuričkom, Borisom Milivojevićem, ali i sa pokojnim Marinkom Mandžgaljem, koji je 26. marta 2016. godine preminuo od posledica raka pankreasa.

Kada je bio gost u tv emisiji "TV lica kao sav normalan svet" 22. maja 2010. godine, ekipu emisije odveo je iza kulisa pomenute predstave, kako bi se svi pozdravili sa glumcima (na snimku od 31. minuta).

Na snimku mogu da se vide nasmejana lica Marinka Madžgalja i Nebojše Glogovca dok oblače kostime i šminkaju se pred izvođenje predstave.

Glumci su se šalili i smejali, a bili su i veoma zadovoljni kada im je voditeljka rekla da je predstava dobila odlične kritike.

Ništa u tom trenutku bezbrižnosti nije ni slutilo da ćemo za nekoliko godina ostati bez dva velikana, koji su nas zbog bolesti prerano napustili, ostavljaju nas uskraćenima za još mnoge uloge kojima su mogli da nas obraduju.

Isto tako kada je reč o sećanju da Marinka i Nebojšu, osvrćemo se na snimak koji je prikazan u emisiji "Balkanskom ulicom" na kojem se vidi kako Glogovac, Madžgalj, Sergej Trifunović i Boris Milivojević razdragano pevaju pesmu "O, Kerol".

Momci sami sviraju instrumente i sa velikom emocijom izvode ovu predivnu pesmu, prikazujući pritom da ih veže jedno veliko prijateljstvo. Ovaj isečak je poslednji put prikazan 2016. godine kada je gost u pomenutoj emisiji bio glumac Sergej Trifunović.

Pogledajte video od 5:50:

VIDEO: Nebojša Glogovac - mini predstava na Marakani pred Crvena zvezda - Arsenal

Daljinac

(Telegraf.rs/A.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Incognito

    9. februar 2018 | 12:26

    Tuga do neba!

  • Rogozin

    9. februar 2018 | 12:01

    Boze zar i njega? Dokle vise? Koliko je to tvoje pozoriste kada uzimas samo najbolje? Zavrsi vec jednom sa tom predstavom! Pocivaj u miru legendo. Otisao si u rajsko pozoriste legenda.

  • Qwerkus

    9. februar 2018 | 13:16

    Boze ima li te?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA