Easy Tiger predstavlja Mariana Mateljana (FOTO) (VIDEO)

Izdanje na Infuse label-u, A- strana i traka "Pigeon Boxer" mu je otvorila vrata velikih svetskih klubova kao sto su Fabric (London), Studio 76 (Madrid), Club der Visionaere, Chalet (Berlin)…

  • 0

Foto: Promo

Ovog četvrtka, 08.03., Easy Tiger dovodi jedno od poznatijih imena hrvatske elektronske scene Mariana Mateljana. Rođen i odgajan u Splitu, Mariana je otac uveo u svet muzike i upoznao ga sa različitim žanrovima sa kojima je eksperimentisao na početku svoje karijere.

Izdanje na Infuse label-u, A- strana i traka "Pigeon Boxer" mu je otvorila vrata velikih svetskih klubova kao sto su Fabric (London), Studio 76 (Madrid), Club der Visionaere, Chalet (Berlin)…Takođe je lansirao svoj vinyl-only label "u.dig", platformu za svoju muziku, kao i muziku uskog kruga prijatelja koji dele istu viziju.

Foto: Promo

Najnovija izdanja na Moss Co i Vekton label-ovima obećavaju uzbudljivu godinu za Mariana.Uz njega za pultom će se naći domaćin serijala Marko Nastić! Karte za ovaj event će biti dostupne na ulazu kluba Mladost, po ceni od 300rsd, a kao poklon povodom Osmog marta, ulaz za žene je besplatan!

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA