Nezaboravna rečenica Zorana Radmilovića kada su mu uručivali nagradu u bolnici: Ništa se nije promenilo od tada

Veliki glumac je zahvalnost izrazio u svom stilu

  • 4

Zoran Radmilović 11. jula 1985. godine primio je nagradu koja mu je uručena u bolnici nakon operacije. Tom prilikom veliki umetnik, kog Srbija nikad ne treba da zaboravi, skrenuo je pažnju da lekari i medicinsko osoblje rade u teškim uslovima. Nakon 33 godine situacija je ista.

Glumcu je na Prvoj hirurškoj klinici u Beogradu nagradu predao Dušan Čkrebić, tadašnji predsednik predsedništva SR Srbije.

Sećanje na legendu: Pre 33 godine napustio nas je Zoran Radmilović, a njegovo objašnjenje straha nikad nećemo zaboraviti (FOTO)

- Zoran je glumac koji svojom snagom erupcije i svog ogromnog talenta u stanju da zameni celo pozorište - rekao je Čkrebić kad je umetniku uručio Sedmojulsku nagradu za dramsku umetnost, kao najveće republičko priznanje, pisao je Yugopapir.

Veliki glumac je zahvalnost izrazio u svom stilu, a sa javnosti je podelio svoje iskustvo tokom boravka u bolnici.

- Da se ne lažemo. Drago mi je da sam dobio ovu nagradu. Priznajem da je nisam očekivao. Drago mi je da su drugi imali više poverenja u mene nego ja sam u sebe. Želim da iskoristim ovu priliku takođe da skrenem pažnju javnosti u kako teškim uslovima radi sjajna ekipa lekara i medicinskog osoblja u ovoj bolnici. Želja mi je da nekako podelim ovu nagradu sa njima - izneo je bitnu činjenicu nezaboravni Zoran Radmilović koja je i danas takva.

VIDEO: Bjela snima film o Tomi Zdravkoviću?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deff

    30. jul 2018 | 13:50

    Normalno da ne treba da zaboravi... ali ne moze od kija luna i ostalih da dodje na red....

  • Mbappe

    30. jul 2018 | 14:14

    Legenda koja se ne zaboravlja..Jedan jedini Radovan III

  • Tamara

    1. avgust 2018 | 00:06

    Na žalost većina omladine i ne zna o kome je reč! Baš pre par dana pogledah Radovana III po ko zna koji put! Možda da više pišete o ovakvim veličinama, a ne starletama, rijalitijima i ostalim nebitnim likovima! Toliko talentovanih ljudi ima, koji zaslužuju medijski prostor, a nigde se ne spominju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA