Nova sezona Musicology Barcaffè Sessions u znaku broja tri: Treća sezona muzičkog serijala, obuhvatiće čak tri zemlje (FOTO)

Najavljeni koncerti Mario Biondia, bend Knower i Kezaje Džons u Beogradu, Ljubljani i Zagrebu

  • 0
Foto: Musicology Barcaffè Sessions

Treća sezona Musicology Barcaffè Sessions počinje lepim vestima. Naime, serijal koncerata koji neguje kvalitetne muzičke događaje u intimnoj atmosferi, pored Ljubljane, dobiće svoje izdanje i u Zagrebu, a karte za najavljene koncerte su već u prodaji. Svoju misiju da pomogne i podrži razvoj kulture, ne samo u Srbiji, već i u čitavom regionu, Barcaffé će nastaviti i u novoj sezoni, kao generalni partner festivala.

Na prvom koncertu serijala, koji će obuhvatiti sve tri zemlje, nastupiće omiljeni italijanski pevač dubokog baršunastog glasa, Mario Biondi. On će početkom oktobra nastupiti prvo u Beogradu, dok će 6. oktobra održati koncert u Zagrebu, a 7. u Ljubljani. On će na ovim koncertima, osim svojih starih hitova, premijerno predstaviti i pesme sa novog albuma "Brasil", koji će nas svojim egzotičnim bosanova prizvukom preneti preko okeana.

Foto: Musicology Barcaffè Sessions/ marcoshermes

Prvi put u Ljubljani, 3. novembra i 4. novembra u Beogradu, nastupiće američki bend Knower. Ova "youtube senzacija" je satiričnim tekstovima, koji se vrlo često dotiču politike i modernog života, plesnim ritmovima i interesantnim harmonijama, osvojila milione slušalaca i pregleda na mrežama i time postala viral. Njihovi živi nastupi imaju reputaciju žurke koja se ne sme propustiti, kako zbog sjajne svirke, tako i izuzetno energičnog nastupa i živopisnog stajlinga.

Foto: Musicology Barcaffè Sessions

Keziah Jones, iako čest gost u Beogradu, krajem novembra će predstaviti i pesme koje će se naći na njegovom novom albumu, dok će u Zagrebu i Ljubljani nastupiti po prvi put, 1. i 2. decembra. Tvorac blufank muzičkog pravca i impresivni gitarista i pevač, podsetiće zašto su njegovi koncerti doživljaj kome se iznova vraćamo, kada ga prvi put doživimo.

Foto: Musicology Barcaffè Sessions

Musicology Barcaffe Sessions će svojim trećim izdanjem nastaviti da dobrom muzikom i uživanjem u vrhunskoj espresso kafi povezuje region i stvara brend koji unosi lepše tonove u svakodnevicu. Karte za sve koncerte u Beogradu su u prodaji od 30. jula i mogu se pronaći na svim prodajnim mestima eventima i ddtickets, kao i online putem ovih servisa.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA