≫ 

Kako je Bajaga prokomentarisao potez benda Hladno pivo nakon što su odbili da nastupaju umesto njih u Karlovcu

Hladno pivo je odbilo poziv organizatora ovog festivala u Karlovcu uz konkretno obrazloženje

  • 19

Grupa Bajaga je imala zakazan nastup na Danima piva u Karlovcu u Hrvatskoj. Međutim, juče se pojavila informacija da su hrvatski takozvani branitelji zahtevali da se ovaj nastup otkaže. 

Momčilo Bajagić Bajaga nije želeo da kometariše odluku organizatora festivala Dani piva.

Hladno pivo odbilo da nastupi umesto Bajage posle "zabrane branitelja": Doći ćemo na pivo, ali nećemo svirati jer nismo ničija zamena

Sa druge strane rado je govorio o potezu benda Hladno pivo, koji su poziv organizatora karlovačkih Dana piva da zamene čuvenog muzičara na bini odbili uz poruku da "mogu samo da dođu na pivo", ali ne i da nastupaju.

- Momci iz Hladnog piva su super. Svaka čast. Da je bila obrnuta situacija i mi bismo postupili isto. Šmekerski i kolegijalno - rekao je Bajaga za VICE.

Na dodatna pitanja o tome šta se promenilo, pa ove godine nije dobrodošao u Karlovac, nije želeo da odgovara, uz izvinjenje da se sprema za večerašnji koncert.

Hladno pivo je odbilo poziv organizatora ovog festivala u Karlovcu uz sledeće obrazloženje.

- Kako je bilo pitanja vezanih za našu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 3.9., o čemu su se juče raspisali razni mediji, odlučili smo se razbiti dileme i trileme oko toga: "Doći ćemo možda da popijemo pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo da budemo ničija zamena. Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom. Živeli!!" - napisali su na zvaničnom Fejsbuk profilu Hladnog piva uz pesmu Bajage i Instruktora "Ovo je Balkan".

VIDEO: Bajaga o novom albumu, muzici, sebi i životu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    11. avgust 2018 | 16:26

    Bajaga zasto se zahvaljujes ovom drugom bendu,oni samo misle da su BOLJI od vas i zato NE zele biti vasa zamena....i to je to!

  • Микс

    11. avgust 2018 | 16:12

    Чему оволика фама око Бајаге па он је хрватски држављанин и има домовницу, то му његови земљаци бране и забрањују..шта нас брига што он тамо не наступа?

  • milepile

    12. avgust 2018 | 08:59

    A ništa, ako neće Hladno Pivo, pozvaće Tupsona, to je i bio cilj. Najbolje se proslavlja uz njegovu mužiku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA