Samo još jedan dan imate fore da posetite izložbu fotografija "Pazi! Trenutak" koju ne smete da propustite (FOTO)

U prethodnih sedam dana osam autora “ZIPA Photo Agency” prikazalo je 44 fotografije, a izložba je postavljena na otvorenom, kako bi bila dostupna svima

  • 0

Još samo jedan dan imate mogućnost da posetite fenomenalnu izložbu fotografija, na otvorenom koju organizuje "ZIPA Photo Agency" u atrijumu Gradske uprave u Banjaluci.

Pazite! Ovo je odlučujući trenutak koji fotografiju čini tako savršenom!

U prethodnih sedam dana osam autora “ZIPA Photo Agency” prikazalo je 44 fotografije, a izložba je postavljena na otvorenom, kako bi bila dostupna svima.

Foto: ZIPAPHOTO/Aleksandar Golić

Agencija je izabrala baš ovo mesto, jer je smatrala da nema boljeg mesta od omiljenog banjalučkog šetališta, na kom bi sugrađani mogli da vide njihove radove.

Borislav Zdrinja, jedan od fotoreportera čije su slike izložene; Foto: ZIPAPHOTO/Davorin Reljić

"ZIPA Photo Agency" je prva fotoagencija u Bosni Hercegovini, sa sedištem u Banjaluci, koja poseduje arhivu sa više od 100.000 fotografija iz naše skorije prošlosti. Tokom svog petogodišnjeg rada zabeležila je najznačajnije trenutke u zemlji i okruženju.

Fotoreporteri čiji će radovi još sutra biti predstavljeni: Dragan Mihaljić, Dragana Dušanić, Slobodan Rašić Bobara, Ranko Ćuković, Milan Radulović, Dušan Borković, Aleksandar Golić i Borislav Zdrinja; Foto: ZIPAPHOTO/Davorin Reljić

Fotoreporteri čiji će radovi još sutra biti predstavljeni su: Dragana Mihaljica, Dragana Dušanić, Slobodan Rašić Bobara, Ranko Ćuković, Milan Radulović, Dušan Borković, Aleksandar Golić i Borislav Zdrinja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA