Marinko Madžgalj bi danas napunio 40 godina: Gorica Popović se mnogo moćnim rečima prisetila voljenog kolege (VIDEO)

Marinko je bio jedan izvanredan momak, prepun jedne plemenite energije, prepun lepih emocija, prepun darova - priča glumica

  • 1

Glumicu Goricu Popović zatekli smo na snimanju serije "Pogrešan čovek", za koju je scenario pisala hrvatska glumica Jelena Veljača, sa kojom smo porazgovarali o glumcu koji je prerano napustio ovaj svet - Marinku Madžgalju, a koji bi danas napunio 40 godina.

Znam da me on čuje... Andrija Milošević objavio snimak sa flamingosima, prisetio se Marinka Madžgalja (VIDEO)

Gorica je godinama sa Marinkom svakodnevno delila dobro i zlo u Ateljeu 212, ali je najveća sećanja je vezuju za komad "Brod plovi za Beograd", u kojoj je Madžgalj na kraju svake predstave osvajao srca publike kada bi zapevao svojim čarobnim glasom.

- Pa vidiš, ja ne pamtim njegove rođendane. Pamtim sve drugo što se tiče Marinka Madžgalja. To je jedan ogroman gubitak za naše pozorište, za njegovu porodicu, pre svega, za prijatelje. On je bio jedan izvanredan momak, prepun jedne plemenite energije, prepun lepih emocija, prepun darova. Njegovi darovi su bili ogromni. On je često pevao u našoj kultnoj predstavi "Brod plovi za Beograd" i uvek bi pokupio sav kajmak na kraju. Ja sam ga stavljala da peva na kraju, takvo dejstvo na publiku je on imao i bio je tako neposredan i divan. Mi smo znali često da sedimo i da zapevamo, dok on svira gitaru u našem bifeu, često ga pominjemo i baš nam nedostaje... - ispričala je Gorica za Telegraf.

Gorica Popović ima samo reči hvale o prerano preminulom kolegi; Foto: Telegraf TV

Podsećamo, legendarni i vanserijski talentovan glumac Marinko Madžgalj preminuo je 26. marta 2016. godine od raka pankeasa. Popularnost je stekao u televizijskoj serijama "Crni Gruja" i "Ranjeni orao", ali i u grupi "Flamingosi", koju je osnovao zajedno sa svojim velikim prijateljem Ognjenom Amidžićem.

Šta nam je sve Gorica Popović rekla pogledajte u videu na početku teksta.

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    21. avgust 2018 | 19:12

    Srela sam ga jednom na Bulevaru. Grebao je greb karticu. Prirodan, lep, dobar glumac. Zao mi je....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA