Emir Kusturica zapevao pesmu braći na Krimu, a kada je čujete, naježićete se (VIDEO)

Zajedno s njegovim bendom "No Smoking Orkestar" ušao je u planine trenskim vozilom, namenjenim za manje prohodne puteve. Ekipa je takođe obišla i pećine i razne zapećke prirode ovog poluostrva

  • 4

Srpski reditelj i muzičar Emir Kusturica produžio je boravak na poluostrvu ruskog Crnog mora nakon njegovog koncerta u gradu Jalti na Krimu, koji je održan 22.avgusta u koncertnoj dvorani ovog grada.

Zajedno s njegovim bendom "No Smoking Orkestar" ušao je u planine trenskim vozilom, namenjenim za manje prohodne puteve. Ekipa je takođe obišla i pećine i razne zapećke prirode ovog poluostrva.

Emir Kusturica i "No smoking orkestar" zapalili Madrid: 20.000 posetilaca igralo uz njihovu muziku

Sudeći po snimcima sa Fejsbuka, Kusturica je uživao sa lokalnim stanovnicima, slikajući se i pozdravljajući se srdačno "braćo".

Zanimljiv snimak na kom se vidi Emir sa svojom muzičkom svitom, sve je oduševio.

Reditelj i bend u sred krimske pećine pevaju "Igrale se delije". Srpske delije su ovog puta igrale i pevale na sred Krima.

Ovo nije prvi put da Kusturica pokazuje svoje zadovoljstvo ovim poluostrvom. I ranije je srpski reditelj i muzičar izražavao svoje oduševljenje Krimom.

- Sviđa mi se ovo lepo vreme ovde. Imaju i lepe devojke. A i dobri su ljudi. Sve ovo su preduslovi za dobar provod i koncert. Mislim da je lepo što je Krim ruski. Ovo je područje koje je oduvek bilo rusko - rekao je Kusturica novinarima u intervjuu.

Ako je verovati snimcima, ne bi se reklo da je poštovanje i simaptija ništa manja ni sa domicilne strane, jer su svi Krimljajni okupljeni i nasmejani oko Emira.

(Telegraf.rs/Sputnjik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA