≫ 

Telefon je pozvonio tačno u podne, zvao me je Džejson Derulo: Čestitala sam mu rođendan, a on je na čistom srpskom rekao da dolazi u Beograd (VIDEO)

Derulova turneja "2 Sides" se uveliko zahuktava, poslednjih nekoliko noći pune arene, a najlepše je ostavio za kraj - srpsku prestonicu

  • 1

Svoju prvu pesmu napisao je sa osam godina. Sa 20 je već pravio platinaste hitove. Čak i ako se mnogo potrudite, teško je naći nešto što je potpisano njegovim imenom, a da nije hit. Kad bi se pravila lista koncerata na kojima je najteže stajati mirno u mestu, on bi zauzeo prvo. To će nam lično i pokazati 28. oktobra u Štark Areni. Da, dobro ste pročitali. Džejson Derulo dolazi u Beograd u okviru svoje turneje "2 Sides".

Prijatan i nasmejan, kakav je i inače, pozvao je tačno u dogovoreno vreme. U minut. Iznenadio se kada sam mu čestitala rođendan, kao da je nesvestan koliko je velika zvezda i da ljudi znaju dosta o njemu, mladom kralju popa.

Džejson Derulo 28. oktobra u Štark areni (VIDEO)

- Hvala, hvala ti mnogo na željama - govori srdačno.

Derulova turneja "2 Sides" se uveliko zahuktava, poslednjih nekoliko noći pune arene, a on ipak kaže da nije umoran, već pun utisaka.

Kada je skoro boravio u Puketu, imao je problem sa izgovorom imena ovog najvećeg tajlandskog ostrva, pa je danima (ubeđen da je tako ispravno) govorio "Fuket". Pitam ga zato da li je naučio kako se pravilno izgovara Beograd:

- Belgrade - kaže kao iz topa.

Derulo je prošle godine nastupao u Novom Sadu/ Foto: AP/Tanjug

Objašnjavam mu da kada je u Srbiji mora da govori kao pravi Srbin i da se kaže "Beograd".

- Belgrado, Beogrado, Beograd - kaže na čistom srpskom, uz onaj dobro poznati osmeh i dodaje da se raduje što će ponovo pevati u Srbiji jer pamti odličnu atmosferu sa prošlogodišnjeg "Exita".

Poznat je po hitovima "Talk dirty", "Want to want me", "In My Head", "Whatcha Say", "If It Ain't Love", "Don't wanna go home", "Colors" (himna Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine). Međutim, malo ko zna da je Derulo, zapravo, operski pevač.

- Haha, znam zašto to kažeš, ali ne, neće biti operskog izvođenja mojih numera. Teško je prilagoditi ih tom načinu pevanja, naročito zato što imam plesače na bini i bend - odgovara mi i pre nego što sam ga pitala. Zapravo bi to više bila molba nego pitanje.

Pravimo zato kompromis i Derulo obećava da će u Beogradu izvesti svoju novu pesmu "Goodbye", koja je, zapravo, obrada klasične numere koju izvorno peva Andrea Bočeli.

Trudim se da me ne začudi njegova neverovatna energija kojom zrači čak i jutro posle koncerta, i pitam da li mu je i dalje, kako je svojevremeno rekao, dovoljna samo jedna kafa tokom dana da bi funkcionisao normalno. S tim što se osvrćem na to da kada priča o kafi kaže "I'm Gucci with one", umesto "I'm good with one" (dovoljna mi je jedna).

- Da, to sam jednom rekao i ostalo je tako, međutim - pokušava da izgovori rečenicu do kraja, ali ne može da prestane da se smeje.

Srdačan i prijatan, mladi kralj popa/ Foto: Promo

- Nisam očekivao da će neko zapamtiti to što sam rekao - izgovara posle nekoliko trenutaka.

Kao pravi domaćin, objašnjavam da mu je u Beogradu dovoljno i pola kafe, s obzirom na jačinu turske kafe koja se ovde pije.

- Uf, dobro je da to sad znam - kaže.

Završavamo razgovor srdačno i uz osmeh, kako smo i počeli. I iste sekunde kada spustim telefon, shvatam da nisam skoro razgovarala sa nekim ko je toliko prijatan, a da je tolika zvezda. Možda je baš to i tajna njegovog uspeha.

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs.

(Jasmina Stakić/j.stakić@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    24. septembar 2018 | 19:47

    E da se nisi cula sa njim ne bismo sve ovo znali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA