Flamenko spektakl sa Kube, Ecos Company, održaće dva nastupa u okviru Musicology Barcaffè Sessions

Ovaj muzičko – plesni spektakl izvodi čak sedam muzičara i pet plesačica, a šou ovakvog kapaciteta će se po prvi put u Beogradu izvesti u jednom klubu

  • 0

Foto: Promo

Kubanski flamenko sastav, Ecos Company, nastupiće kao drugi izvođač serijala Musicology Barcaffè Sessions, 17. i 18. oktobra u klubu Bitefartcafe.

Ovaj muzičko – plesni spektakl izvodi čak sedam muzičara i pet plesačica, a šou ovakvog kapaciteta će se po prvi put u Beogradu izvesti u jednom klubu. Takođe, ovo je i prvi put da se element plesa pojavljuje u sklopu koncertnog serijala, pa nastupi Ecos Company flamenco trupe označavaju još jedno pomeranje granica u programu Musicology Barcaffè Sessions.

Ecos je jedan od najcenjenijih flamenko sastava koji svojim radom, na kreativan način, istražuje integraciju kubanskih i hispanskih plesnih elemenata, otkrivajući novi umetnički izraz i nova prostranstva. Mešajući elemente flamenka, sona, bolera i rumbe, Ecos svojom muzikom i nastupom upravo oslikava mešovito stanovništvo Kube.

Foto: Promo

Ecos sastav je osnovan 1999. godine, od strane iskusnih kubanskih muzičara i plesača i važi za renomiran sastav akademskih umetnika na Kubi. Nakon nastupa na internacionalnim festivalima, velikim binama i pozorištima širom sveta, publika Musicology Barcaffè Sessions serijala će imati jedinstvenu priliku da prisustvuje njihovom nastupu u klubu Bitefartcafe i u intimnoj atmosferi oseti strast koju nosi ova specifična vrsta flamenka i uživanje u bogatoj aromi sveže Barcaffè espresso kafe. Ovaj projekat je podržala MACUBA, Udruženje prijateljstva između naroda Makedonije i Kube.

Karte za Ecos Company šou možete pronaći na svim prodajnim mestima eventima i ddtickets, kao i online. Osim Ecos company, u sklopu prvog dela Musicology Barcaffè Sessions nastupaju i Mario Biondi, Knower i Kezih Jones.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA