≫ 

"Beogradski sindikat spaliti na Terazijama": Siniša Kovačević brutalno prokomentarisao "zabranjenu" pesmu

Nova pesma "Dogodine u Prizrenu" podigla je strasti u javnosti

  • 38

Beogradski sindikat, u svom maniru, bez dlake na jeziku otpevao je svoju novu pesmu "Dogodine u Prizrenu", a stihovi ove pesme koja govori o patnji i stradanju srpskog naroda na srpskoj zemlji nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Najslušanija pesma u poslednja tri dana na Balkanu više nije dostupna svima: "Jutjub" je skinuo sa prvog mesta u "trendingu" (VIDEO)

Društvene mreže preplavili su pozitivni komentari, a na slike nasilja i proterivanja Srba teško je ostati hladne glave i tvrda srca. Ipak, neki su se našli i da osude novo delo "Beogradskog sindikata".

Printskrin: Youtube/Beogradski sindikat

Srpski dramaturg i profesor Akademije umetnosti Siniša Kovačević oglasio se na društvenoj mreži Tviter uz poruku svima onima koji osuđuju potez ove hio-hop gupe, te je ironično tvitunuo:

"Beogradski sindikat spaliti na Terazijama sa njihovom odvratnom pesmom Dogodine u Prizrenu. Zajedno sa njima neka gori i Jakšiceva Otadžbina, Rakićev Gazimestan, Dučićeva Ave Serbia, Bojićeva Plava Grobnica, Zmajevi Svetli grobovi i ostalo po slobodnom izboru. Govna jedna rodoljubiva."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Života

    9. oktobar 2018 | 13:19

    Sarkazam legendarnog siniše, za ove bezmozgoviće ispod!

  • Jana

    9. oktobar 2018 | 13:41

    Moj naklon Beogradskom sindikatu! ,izjava ovog gospodina nemoze biti bolja.

  • ГС

    9. oktobar 2018 | 13:34

    Људи, он је управо написао оду 'БГ Синдикату'. Како не капирате, Синиша је бриљантан ум, и њему је, вероватно, дошло до грла. БРАВО Синиша.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA