≫ 

Jedne noći ispred kordona 1997, prišla mu je gospođa, pružila pitu i rekla "ISTRAJTE". Bila je to Milena Dravić

Jedan tviteraš prisetio se svog susreta sa Milenom tokom protesta, kada nijedan medij nije bio u prilici to da zabeleži

  • 9

Legendarna glumica Milena Dravić napustila nas je noćas u 78. godini života. Njenih velikih uloga svi će se sećati, ali nisu samo uloge ono što je ovu glumicu činilo velikom. 

Otišla je Milena, a priča o njenom venčanju sa Gagom Nikolićem je najlepša stvar koju ćete danas pročitati

Prava ljudska veličina ogleda se u situacijama u kojima nas niko ne gleda, u situacijama koje nisu medijski propraćene, u situacijama u kojima smo mi- mi.

Jedan tviteraš prisetio se svog susreta sa Milenom. 

- 1997. u Kolarčevoj ispred kordona, drugar i ja smo osnovali GSP (Gladni Studentski Pokret) i pozvali građane da nam donesu hranu. Jedne noći prišla mi je gospođa sa dve ogromne kese i tihim glasom rekla: U jednoj su slane pite, u drugoj slatke, istrajte. To je bila Milena Dravić - napisao je on i na najbolji način odao poštu preminuloj glumici.

U komentarima su se javili i drugi koji se sećaju susreta sa glumicom tog dana.

- Sećam se te noći, prošla je pored mene, znam da smo je zvali da nam se pridrži, ali je odgovorila "Neka, deco, vi ste snažniji i važniji od mene!" - piše u komentaru.

 
 
 
View this post on Instagram
Zauvek obraz uz obraz ❤ ❤A post shared by Telegraf.rs (@telegraf.rs) on

- Kristalno jasno se sećam. Prolazimo kroz špalir žbirova, pucaju pendreci ali ne i leđa. Odjednom, neko iz obližnjeg haustora šapne “momci” i pozove nas unutra. Pun haustor gelova za podlive. “Sve je vaše”, kaže. E to - jedan je od komentara.

VIDEO: Glumica Milena Dravić na pomenu suprugu Draganu Nikoliću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goxy

    14. oktobar 2018 | 13:39

    Diva.....❤

  • Miki

    14. oktobar 2018 | 12:00

    Kraj leta 1991.prvi put u Srbiju dolazi pestolonaslednik Aleksandar sa porodicom,mi u svecanoj srpskoj odori,pored nas zurnim koracima,onkako kako to samo Milena ume,prolazi nedaleko od Karadjordjevog spomenika,podize glavu,osmehnu se toplo,majcinski I rece: Joj deco sto ste mi lepi !

  • Jovica

    14. oktobar 2018 | 14:30

    Protesti 1996,Lazarevac decembar protesti gube na snazi,ja zovem Milenu i pitam dali bi došla u Lazarevac da nas obodri i naravno ona je pristala,došla i pomogla nam.Malo je takvih vrličina i neka je andjeli čuvaju zajedno sa njenim Gagijem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA