≫ 

Jug Radivojević odbio da bude direktor Drame u Narodnom pozorištu, oglasio se saopštenjem

Smena na čelu Drame Narodnog pozorišta, odnosno postavljanje Radivojevića za prvog čoveka ovog sektora umesto dramaturga Željka Hubača, koji je proteklih godina uspešno vodio Dramu - izazvala je popriličan revolt među umetnicima zaposlenim u nacionalnom teatru

  • 0

Reditelj Jug Radivojević oglasio se saopštenjem povodom promena u Narodnom pozorištu.

Da podsetimo, smena na čelu Drame Narodnog pozorišta, odnosno postavljanje Radivojevića za prvog čoveka ovog sektora umesto dramaturga Željka Hubača, koji je proteklih godina uspešno vodio Dramu - izazvala je popriličan revolt među umetnicima zaposlenim u nacionalnom teatru.

Posle okršaja u Jutarnjem programu sa Plejboj zečicom Mirelom Krajinović, smenjen direktor drame Narodnog pozorišta, a nije jedini! (VIDEO)

Saopštenje prenosimo u celosti.

Poštovani,

obzirom da je smena gospodina Željka Hubača izazvala oštru polarizaciju u ansamblu "Drame" a samim tim i potpuno narušila atmosferu u istoj, smatram da bi mojim dolaskom na čelo "Drame" bilo nemoguće u takvim okolnostima stvarati i sprovoditi dalje planove.

Takođe, došlo je i do politizacije čitavog slučaja koji dodatno otežava ionako kompleksnu situaciju.

Molim da me razrešite imenovanja na mesto direktora Drame Narodnog pozorišta, kako bi se kuća vratila svojim redovnim aktivnostima a ja na mesto reditelja Drame koje mi pripada.

S poštovanjem

Jug Radivojević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA