≫ 

B92 uskoro postaje 02 TV, a Sergej Trifunović je novo zaštitno lice kampanje

- Tačno je da će od jeseni biti velikih promena i iznenađenja - navode iz službe za odnose s javnošću

  • 4

Televizija B92 u narednih nekoliko dana promeniće ime u 02 TV, a zaštitno lice nove kampanje biće popularni glumac Sergej Trifunović.

Nastavlja se TV rat: Radijus Vektor objasnio zašto je sklonio Prvu, B92 i Happy televiziju iz ponude

Ova krupna odluka detaljno je pripremana, a radila su se i obimna istraživanja sa fokus grupama. Učesnici u ovim istraživanjima su odlično reagovali na promene imena i imidža B92, posle čega je doneta konačna odluka da se sprovedu korenite promene.

- Svima je već jasno da ovo više nema nikakve veze sa starim konceptom B92, pa je odluka i očekivana i logična, pre svega jer je programski koncept koji je usklađen sa novim svetskim trendovima i zahtevima gledalaca, potpuno drugačiji. I radio B92 je doživeo potpunu transformaciju pre dve godine, kada je promenio naziv u Plej i novim konceptom brzih informacija i muzičkih hitova postao ubrzo broj jedan - prenose beogradski mediji.

Foto: Promo

Menadžment televizije je doneo odluku da se u novu jesen uđe ne samo s novim programom, već i s potpuno novim vizuelnim identitetom, koji se studiozno pripremao.

- Emotivnih reakcija će uvek biti, ali ova promena ima više smisla i fer odnos prema simbolu revolucionarnog vremena koje je odavno iza nas. Kompanija zna šta radi, raspolaže čitavim arsenalom top profesionalaca iz TV industrije širom sveta, a transformacija radija i svojevremeno prelazak Foks televizije u Prvu, očigledno su uspešno prošli. Ali, ništa se ne seče preko noći - kažu izvori iz B92.

Programski koncept 02 TV se još uvek drži u tajnosti. U kampanji će učestvovati poularni glumac Sergej Trifunović, po čemu se može zaključiti da će program biti više usmeren ka muškarcima, što znači više sportskog programa, ali i emisija i serija koje su više po meri i ukusu muškaraca i urbanije publike.

Foto: Profimedia

Služba za odnose s javnošću televizije nije ni potvrdila ni demantovala saznanja beogradskih medija.

- Tačno je da će od jeseni biti velikih promena i iznenađenja. Naša kompanija se trudi da uvek bude korak ispred i iznenadi svoje gledaoce. Uskoro ćete videti o čemu se radi - kažu sa B92.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    25. avgust 2017 | 01:11

    Do sad je nisam gledao a od sad je brisem.

  • Marko

    25. avgust 2017 | 01:21

    cestitam na gasenju B92 i promeni imena u o2 tv i mislim da je krajnje vreme da se B92 ugasi i konacno postane neka normalna televizija gde ce biti sporta svaka cast na ovoj informaciji

  • Дејан

    25. avgust 2017 | 06:01

    Вратите ону маснокосу лепотицу и „утисак недеље" баш ми недостаје...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA