≫ 

B92 danas odlazi u istoriju i postaje O2 televizija: Nije samo ime promenjeno, tu su i nova zaštitna lica

Aleksandra i Radovan će vam svakog dana u 16.00 i 22.00 i vikendom u 16.00, tačno i objektivno, prenositi najvažnije vesti iz zemlje i sveta

  • 4

Vanrednim vestima danas u 18.30 na frekvenciji TV B92 počinje sa radom nova televizija - O2televizija, koja će odgovoriti na potrebe urbane publike i promovisati moderne, visoko-energetske programe. Biće tu i sportskih, komičnih i raznih emisija, dok će O2.TV vesti voditi dvoje svežih i entuzijastičnih TV lica, Aleksandra Stanišić i Radovan Seratlić, prenose Novosti.

Zbog seksi Aleksandre svi gledaju vremensku prognozu, i kada je zakopčana do grla, a tek da je vidite kada se skine! (FOTO) (VIDEO)

B92 i Prva odgovaraju Radijus Vektoru: Ne možete nas da ucenjujete, a korisnicima pretite povećanjem cena

Televizija je birala voditelje nove generacije i to putem otvorenog konkursa, na koji se prijavilo više od 5.000 zainteresovanih. Aleksandra i Radovan će vam svakog dana u 16.00 i 22.00 i vikendom u 16.00, tačno i objektivno, prenositi najvažnije vesti iz zemlje i sveta u modernijem studiju.

- U O2.TV sam došao putem konkursa. Pozitivno sam iznenađen činjenicom da je jedna savremena televizija poput O2 televizije usmerila veliku pažnju na mlade ljude pružajući im šansu da vode jedan izuzetno značajan program za svaku TV stanicu. Izuzetna mi je čast i nadam se da ću zadobiti poverenje gledalaca - kaže Radovan Seratlić.

Printskrin: B92

Aleksandra Stanišić već je poznata gledaocima kao voditeljka vremenske prognoze B92 televizije. Ona se svojevremeno, poput svog kolege, prijavila na konkurs Prve televizije i zadobila pažnju svojim talentom i profesionalnim pristupom poslu:

- Poverenje koje sam stekla kod rukovodilaca televizije i publike, dalo mi je šansu da sada postanem prezenter vesti na O2.TV, gde ću nastaviti da pružam svoj maksimum kako bih bila dobar domaćin gledaocima.

Odmah nakon vesti kreće novi kviz znanja "Stolice" koji će voditi naš poznati stendap komičar Srđan Dinčić.

- Ovaj kviz pokazaće koliko znanja ljudi ponesu od kuće kad izlaze na ulicu, a ne očekuju da će sresti nekoga ko bi to voleo da poveri I nagradi - kaže domaćin Srđan. Na programu O2 televizije danas u 20.00 je i kultna emisija "Top Gear", vrhunski auto-moto šou, najgledaniji program BBC 2 i najšire gledana dokumentarna emisija na svetu, koja je osvojila i bezbroj nagrada.

- Gledaoce će sigurno osvojiti i nova serija o svetu kriminala i nasilja bugarskog podzemlja koja počinje u 21.00. "Balkanska mafija" je kriminalistička drama inspirisana Oskarom nagrađenim filmom Martina Skorsezea, "Dvostruka igra". Serija prati život policijskog inspektora Martina Hristova, koji dobija tajni zadatak da se infiltrira u bandu poznatog mafijaškog bosa Petra Tudžharova.

Pred kraj dana u 22.00 gledaoce očekuju O2.TV vesti, nakon kojih mogu odgledati film.

Daljinac

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA