≫ 

APSOLUTNA DOMINACIJA TELEGRAFA: Uživo sa Sajma medija - Tropiko bend, MMA borac Darko Stošić, a u 15 h velika panel diskusija (FOTO)

Na štandu Telegrafa u 12 časova ne propustite gostovanje MMA borca Darka Stošića, Tropiko benda, a u 15 časova za vas smo pripremili panel diskusiju na temu "Digital - ubica printa sa predoumišljajem ili ne"

  • 1

Treći sajam informisanja, komunikacija i marketinga počeo je danas i trajaće do nedelje 29. oktobra, a Telegraf.rs još jednom dokazuje da je neprikosnoveni lider online novinarstva i ubedljivo najpopularniji portal na ovim prostorima. Štand naše medijske kuće, na kojoj se nalaze i domaći giganat Tesla, potom GoPro, Code akademija, ponosno reprezentuje kompaniju Comtrade, giganta IT industrije u ovom delu sveta, a svako ko se bude našao na sajmu medija i knjiga ovih dana moći će da se lično uveri u moć digitalnih medija.

Ono što vam je Telegraf.rs  pripremio za prvi dan "Media marketa", nećete moći da propustite.

Treći sajam medija "Media Market": Digital ubica printa s predumišljajem ili bez (FOTO)

Prvi dan sajma medija: Da li je digital ubica printa ili ne? (VIDEO)

Pogledajte i prve kadrove sa našeg štanda.

Foto: Telegraf
Foto: A. Nalbantjan

Osim velikog štanda, gde će vas ugostiti naši novinari i urednici, danas ćete imati priliku da prisustvujete gostovanju velikih muzičkih zvezda na našem štandu, ali i da čujete jednu veoma važnu panel diskusiju, koja je održana u 15 časova.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Pre nego što vam najavimo šta vas sve danas očekuje na štandu najbrže rastućeg portala u regionu, moramo da napomenemo da je na našem štandu, u svakom minutu velikih broj radoznalih posetilaca, koji žele da vide kako nastaju sve one vesti koje rado čitaju svakog dana.

Ukoliko vas je naša priča dovoljno zainteresovala, onda požurite na beogradski sajam i  ne propustite.

Foto: A. Nalbantjan

U 12 časova Telegraf je ugostio MMA borca Darka Stošića i popularni Tropiko bend.

Pogledajte video:

U 13 sati počinje diskusija na temu: "Mladi i mediji", dok je u 15 sati glavni događaj na kome ćemo saznati da li je "Digital ubica printa sa predumišljajem ili bez?". Moderator će biti Aleksandar Jovanović, glavni urednik Telegraf.rs, a među panelistima su: Dejan Vukelić, direktor redakcije Telegraf.rs, Jasmina Koprivica, direktor b92.net, Antena Srbija, Marko Stjepanović, glavni i odgovorni urednik Blic.rs i Saša Milovanović, direktor dnevnog lista Srpski telegraf i portala Republika.rs.

Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan

U sklopu programa ovogodišnjeg Media marketa, prvog dana Sajma medija, 25. oktobra u 17h, ex YU legenda Željko Bebek održaće promociju novog CD-a "Ono nešto naše".

Foto: Telegraf

Nakon predstavljanja albuma, Željko će otpevati neke od svojih najvećih hitova, a zatim će na štandu CMC televizije i Jugoton - Croatia Recordsa ( hala 3) potpisivati novi album, a u petak 27. oktobra u podne održaće se i promocija antologijske knjige "Tvornica glazbe - Priče iz Dubrave" autora  Siniše Škarice dugogodišnjeg urednika Jugotona.

Ostanite uz Telegraf!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir74

    25. oktobar 2017 | 15:23

    Telegrafu najmoćniji ste.Verni čitaoci iz Beograda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA