VAŽAN I VELIKI JUBILEJ: Šezdeset godina Radio Beograda 2

Predstojeća svečanost će biti samo prva u nizu manifestacija kojima će Radio Beograd 2 obeležiti 60 godina postojanja

  • 2

Uručenjem nagrade "Nikola Milošević" Zoji Bojić za knjigu "Antički istoriografi umetnosti i Kalistrat o skulpturi", Radio Beograd 2 će sutra početi obeležavanje 60 godina postojanja.

Svaki dan prolazite pored ove zgrade u Beogradu, ali niste znali za ovu njenu VELIKU TAJNU! (FOTO)

Na svečanosti će biti predstavljena knjiga prošlogodišnje dobitnice nagrade "Nikola Milošević" i uručene Povelje zahvalnosti za uspešnu saradnju institucijama i pojedincima.

Predstojeća svečanost će biti samo prva u nizu manifestacija kojima će Radio Beograd 2 obeležiti 60 godina postojanja.

U martu će u Radio Beogradu biti otvorena multimedijalna izložba pod naslovom "Biti drugi", na kojoj će posetioci moći da vide fotografije najpoznatijih novinara i čuju odlomke iz najznačajnijih emisija Radio Beograda 2.

U Kolarčevoj zadužbini 21. aprila biće održan koncert posvećen ovom jubileju, na kome će, u pratnji Simfonijskog orkestra RTS, pod upravom Bojana Suđića, kao specijalni gost nastupiti Željko Lučić, velika svetska operska zvezda.

U drugoj polovini godine, u saradnji sa izdavaštvom RTS, u ediciji Radio Beograd 2 biće objavljena knjiga "Ko je radio na radiju", leksikon važnih ljudi koji su radili u Radio Beogradu, od njegovog osnivanja do danas.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obilic

    8. februar 2018 | 23:09

    Prvi i drugi program RADIJA JE ZA SVAKU POHVALU IMA UVEK NESTO PAMETNO

  • Obilic

    1. mart 2018 | 17:00

    Zamalo da dam glas sam sebi ZAISTA SAM PREZADOVOLJAN RADIO PROGRAMOM LOJI JE KVALITETAN I ZATO SAM RADOSTAN VOLIM DA SLUSAM NOCU NAJVISE I PREKO VIKENDA ALI ZANIMLJIVO DA SVAKI DAN IMA O OGACEN LEPIM TEMAMA I NASOM SRPSKOM MUZIKOM JEDINO TU SLUSAM I ZATO SAM BAR NESTO ZADOVOLJAN U OVON SRBIJI I DAJE MI VOLJU DA POMISLIM DA NISMO SKROZ NAPUSTENI I IZUMRLI HVALA PUNO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA