≫ 

Arena sport promenila logo uoči 159. Večitog derbija

Trudićemo se da ispunimo neke od želja naših gledalaca u narednom periodu i pozivam ih da nastave da prate Arena sport – izjavio je generalni direktor Arena sport TV, Neboša Žugić

  • 4

Regionalna sportska televizija Arena sport osvežila je i modernizovala svoj vizuelni identitet. Novi moderan logo pokazatelj je želje i napora menadžmenta ove medijske kuće da ostvari još veću bliskost sa svojim gledaocima.

Odluci da promeni dosadašnji ID doprineo je evropski i svetski standard po kome se televizijama preporučuje promena vizuelnog identiteta na svake dve do tri godine.

Novi, savremeniji izgled dobiće i društvene mreže TV Arena sport.

Ono što je ipak u svemu najvažnije je da će nova promena usloviti da ubuduće brojna publika dodatno uživa u brojnim prenosima vrhunskih sportskih događaja koji se emituju na Areni. Arena sport emituje neke od najznačajnijih planetarnih sportskih sadržaja među kojima se izdvajaju fudbalska Liga šampiona i Liga Evrope.

Jednostavna ali poboljšana grafika, veliki brojih novih statističkih kategorija trebalo bi da zakuca ljubitelje sporta pred televizijske ekrane i program Arena sport TV.

Nebojša Žugić najavio je veliki brojih novih statističkih kategorija; Foto: Nikola Tomić

- Novi vizuelni identitet Arena sport TV simbolizuje našu težnju ka modernizaciji i praćenju trendova postavljenih u sportskim televizijama Evrope i sveta. Nadam se da će se novi ID dopasti našim gledaocima i nestrpljiv sam da čujem prve utiske. Verujem da će naša publika od sada još više uživati u prenosima i imati još bolji ugođaj tokom praćenja sportskih mečeva - izjavio je generalni direktor Arena sport TV, gospodin Neboša Žugić.

Prenosi Lige šampiona, Lige Evrope, Serie A, Lige 1, kao i svih drugih takmičenja koje gledaoci u regionu prate putem Arena sport TV od sada će biti "oplemenjeni" savremenijom grafikom i većim brojem statističkih podataka.

- O novim sadržajima ne mogu ništa da kažem u ovom trenutku. Trudićemo se da ispunimo neke od želja naših gledalaca u narednom periodu i pozivam ih da nastave da prate Arena sport – izjavio je Žugić.

Već za vikend, na programu su fudbalski i košarkaški "večiti" derbi između Crvene zvezde i Partizana. Idealna prilika za uživanje svih zaljubljenika u sport uz novine promovisane na Arena sport TV.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mnogo je kume...mnogo je

    28. februar 2019 | 14:26

    Kakva bre ARENA?Gde je RTS?Kome se plaća pretplata u svetu i za štale jer imaju brojilo?Napravi nas država na KONJE I KRAVE....SRAMOTA BRE !!!!!!

  • Aa

    28. februar 2019 | 14:22

    A jel istina da ce prva da preuzme prenose super lige?

  • Logomanija

    28. februar 2019 | 14:05

    Wau, sad ćemo svi u logo da gledamo. Nećemo da skidamo pogled sa novog logo-a. Ma sport ću zapostaviti i posao koji nemam samo da bih gledao u logo. Logo je od državnog značaja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA