Dačić: S Vučićem o ekonomiji, ništa o ministrima

- Mi smo spremni da preuzmemo svoj deo posla, da Srbija ne propusti priliku, već da zakorači većim korakom - poručio je predsednik SPS-a nakon sastanka sa liderom naprednjaka

  • 8

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je nakon sastanka s Aleksandrom Vučićem da su razgovarali uglavnom o ekonomiji, te da o ministarsrkim mestima nije bilo reči.

- Mi smo spremni da preuzmemo svoj deo posla - da Srbija ne propusti priliku, već da zakorači većim korakom - poručio je Dačić dodajući da u dosadašnjoj saradnji u vladi nije napravljena nijedna greška kad je reč o putu kojim zemlja ide, ali da je sada prilika da se "zahvati ekonomija".

Istakavši da su SPS, JS i PUPS pozitivno ocenile dosadašnju saradnju sa Vučićem i SNS-om, Dačić je naveo da su rezultati vlade bili dobri te da će oni moći da se ocene i u decenijama koje dolaze kao značajni.

- Srbija je promenila sliku o sebi i danas se o Srbiji najlošije govori upravo u Srbiji. Sada je vreme da Srbija prestane sa tradicijom propuštenih prilika. Ponavljam našu želju i izražavamo našu političku spremnost da Srbija ne propusti priliku i da se razvija - istakao je Dačić.

Svrha današnjeg sastanka, kako je objasnio, bila je da Vučić predloži plan i dodao da nije bilo reči o prošlim vremenima, već o budućnosti.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    8. april 2014 | 13:49

    Pa ti si uvek spreman uvlakac

  • Oliver

    8. april 2014 | 14:16

    Mislim da Vučić neće propustiti priliku da u Vladu uvede vrsnog političara koji je mnogo naučio iz grešaka svoje partije i sada ima i sposobnost i volju da čini sve za dobro svoje zemlje.

  • Kristina

    8. april 2014 | 14:20

    Sa Dačićem i treba da se razgovara o svim temama, jer je on školovan, obrazovan i inteligentan političar. Najverovatnije najbolji kojeg imamo. I nadam se da će opet biti u Vladi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA