SPS je neuništiv, Dačić ulazi u vladu!

- Ivica Dačić intenzivno razgovara sa Aleksandrom Vučićem i velika je verovatnoća da ćemo i mi participirati u budućoj vladi. Na koji način i kojim brojem ministarskih mesta, mislim da to u ovom momentu i nije važno - kaže funkcionerka SPS-a

  • 31

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Ðukić-Dejanović izjavila je danas da je velika verovatnoća da će lider te stranke Ivica Dačić biti član nove vlade.

Da li će još neko iz SPS biti u vladi pokazaće, kako je rekla, razgovori koje će u narednim danima voditi Dačić i budući premijer Aleksandar Vučić.

- Ivica Dačić intenzivno razgovara sa Aleksandrom Vučićem i velika je verovatnoća da ćemo i mi participirati u budućoj vladi. Na koji način i kojim brojem ministarskih mesta, mislim da to u ovom momentu i nije važno, važno je da ta vlada bude operativni tim - rekla je Ðukić-Dejanović novinarima.

Ona je objasnila da se o personalnim rešenjima ne može govoriti, kao i da predstoji donošenje zakona o ministarstvima koji treba vladu da svede na 17 ministarstava.

Na pitanje da li će SPS biti destabilizovan ako samo Dačić uđe u vladu, Ðukić-Dejanović je odgovorila da je ta stranka neuništiva.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    15. april 2014 | 14:01

    Vučiću, cela moja porodica ti je dala glas da nešto menjas, a što u prevodu znači da jednom za svagda završiš sa lopovima iz SPS-a.....veruj mi,sve koje znam su razočarani odlukom da uzmeš Dačića u svoje krilo i da ga amnestiras

  • Anabela

    15. april 2014 | 13:51

    Dokle vise. SNS je od naroda dobila mandat da sama moze da vlada, a koji je to stucnjak iz sps koji svojim znanjem moze da pomogne smo vec videli. Gde god je moglo da se ukrade oni su to iskoristili. Nijedno ministarstvo koje je vodio sps nije postigao rezultat i sta ce oni opet?

  • Ja

    15. april 2014 | 14:05

    Vucko tu ce ti biti kraj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA