OTADŽBINA TE ZOVE: Ministarstvo odbrane poziva vojne obveznike u pomoć!

- Ministarstvo odbrane poziva vojne obveznike koji žele da uzmu učešće u asanaciji terena u poplavljenim područjima u Republici Srbiji, na dobrovoljnom principu, da se jave centrima Ministarstva odbrane po mestu prebivališta - navodi se u saopštenju

  • 14

Ministarstvo odbrane pozvalo je vojne obveznike koji ćele da pomognu da se jave centrima odbrane po mestu prebivališta.

"Ministarstvo odbrane poziva vojne obveznike koji žele da uzmu učešće u asanaciji terena u poplavljenim područjima u Republici Srbiji, na dobrovoljnom principu, da se jave centrima Ministarstva odbrane po mestu prebivališta", navodi se u saopštenju.

To ministarstvo je navelo i da će se angažovanje na asanaciji terena u poplavljenim područjima će se odvijati u skladu sa planovima štabova za vanredne situacije.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuro

    20. maj 2014 | 09:29

    E sad zovite Sutanovca , kad je ukinuo sluzenje vojnog roka , kasarne zvrje prazne , u obrenovcu je nekad bila inzinjerijska jedinica da je i sad bila tu sve ovo bi bilo mnogo manje , ali Sutko i Zoran Zivkovic i ostale demokrate kazu ne treba nam vojska !!!

  • Kure

    20. maj 2014 | 10:18

    Zovite one sto su sluzili vojsku u obdanistima,bibliotekama.....sada ste se setili vojske.zovite sutanovca i te vojne "profesionalce" sto mogu bez vojske.

  • NS

    20. maj 2014 | 10:44

    Hahahaha a treba vojska,zar ne???:))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA