DRŽAVA JAČA OD UCENA: Kreće istraga o udaru policijskih mafijaša na Vučića!

Nakon pokušaja ucene premijera Srbije od strane nekih ljudi u policiji i podmetanja lažne priče da je sin predsednika Vlade pretukao golmana Vladimira Stojkovića kreće opsežna istraga u Nemanjinoj 11 i MUP-u o ovom slučaju, kako bi se pronašli nalogodavci za ovaj udar na državu

  • 24

Nakon pokušaja policajskih mafijaša, da ucene predsednika Vlade Srbije Aleksandar Vučića, kako bi on podneo ostavku na mesto premijera, biće pokrenuta opsežna istraga da se pronađu odgovorni, ali i nalogodavci ovog "udara na državu", saznaje Telegraf.rs!

- Plan udara na Vučića nije uspeo, a u policiji će biti sprovedena rigorozna istraga svih umešanih u ovaj slučaj, pokušaja ucene premijera, a nju će pokrenuti lično ministar Nebojša Stefanović - kaže naš dobro obavešteni izvor blizak kabinetu premijera Vučića.

Prema tvrdnjama našeg izvora, čitava stvar "neće tako lako proći", jer se očigledno radi o veoma smišljenoj stvari, jer u suprotnom ne bi se atakovalo na najslabiju tačku premijera - njegovu porodicu.

Direktor policije Milorad Veljović za Telegraf.rs potvrdio je našu informaciju, da će slučaj "ucena premijera" biti ispitan do kraja.

- Policija će prikupiti sve podatke o ovom slučaju i budite sigurni da ovaj udarac na državu i državne organe neće proći nekažnjeno - kaže Veljović.

Podsetimo policijska mafija pokušala je da uceni lažnom informacijom da je njegov šesnaestogodišnji sin Danilo na beogradskom splavu “River” pretukao golmana reprezentacije Srbije Vladimira Stojkovića, zbog čega je Aleksandar Vučić burno reagovao i bio spreman da se posle obraćanja na TV Pink 12. maja povuče s funkcije predsednika Vlade Srbije!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je povodom napisa u medijima o navodnom pokušaju pojedinih šefova srpske policije da ga ucenjuju, da će svi oni koji misle da Srbijom može da se upravlja pomoću zavera morati da se suoče sa činjenicom da su se vremena promenila.

Premijer je, na pitanje novinara o informaciji u medijima da su ga neki šefovi policije ucenjivali, rekao da o tome ne bi da govori, pre svega zato što "nikada neće dozvoliti da ga neko ucenjuje, reketira ili se na takav način ponaša prema bilo kome u Srbiji".

- Svi koji pate od raznih teorija zavere i misle da tako mogu da upravljaju Srbijom, kao što su to radili u prethodnih 20 godina, neka dobro razmisle - vremena su se promenila i Srbija će biti normalna i uređena zemlja - poručio je Vučić.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavijan

    28. maj 2014 | 14:03

    Pa sto ne kaze javno ko je taj nacelnik joji ga je zvao? I sta ce 16 godisnji sin premijera na splavu?

  • Лорд Пера

    28. maj 2014 | 14:58

    Ха, кад је у питању вучићев син, то је удар на државу, а кад издадоше Косово, то је успех србске дипломатије!? Србија, земља чуда!

  • Gt

    28. maj 2014 | 14:10

    Bez obzira da li je tukao ili ne treba da povede računa o malom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA