VUČIĆ: Nije bilo novih uslova Nemačke!

- Ako me pitate za sadržinu razgovora da pronađem jednu sintagmu, rekao bih: "Neočekivano dobro" - izjavio je premijer Srbije na kraju dvodnevne posete Berlinu

  • 46

Premijer Vlade Srbije Aleksandar Vučić, na kraju dvodnevne posete Berlinu, istakao je da nije bilo nikakvih novih uslova Nemačke.

- Apsolutno nijedan novi uslov, osim da marljivo radimo na ekonomskim reformama. Izneo sam kompletan plan i program kancelarki Angeli Merkel. Da poštujemo obaveze koje smo preuzeli, da nastavimo razgovore sa Prištinom, ali to su stvari koje su se podrazumevale - objasnio je on u izjavi novinarima u Berlinu.

Vučić je podvukao da ne postoje nikakvi uslovi niti je o uslovima bilo reči.

- Ako me pitate za sadržinu razgovora da pronađem jednu sintagmu, rekao bih: "Neočekivano dobro" - rezimirao je Vučić kratko posetu Berlinu tokom koje se sastao i sa šefom diplomatije Frank-Valterom Štajnmajerom i nemačkim privrednicima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan68

    12. jun 2014 | 12:12

    porucujem normalnim i razumnim ljudima u srbiji da sto pre napisu razumne komentare, pre nego sto navale botovi..

  • milan68

    12. jun 2014 | 12:11

    pa oni su ti odavno rekli sta hoce..ustav, kosovo, vojvodina ..itd itd...a kad ti oni kazu sta da radis, onda ce tako i biti..gazda je onaj kod koga su pare, a kod koga nisu..ccc..

  • 505sacrtom

    12. jun 2014 | 13:30

    Prvo da se ispune zadati uslovi i onda slijede novi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA