Obradović: Ne postoji Ružićeva struja u SPS-u, Dačić je naš lider!

- Naša partija je poznata po tome da funkcioniše kao tim, sa (Ivicom) Dačićem kao nespornim liderom - rekao je zamenik predsednika SPS-a

  • 2

Zamenik predsednika Socijalističke partije Srbije Žarko Obradović izjavio je da u toj stranci ne postoji struja koja podržava Branka Ružića i odbacio spekulacije da u SPS-u postoji podela na mlade i stare kadrove

- Naša partija je poznata po tome da funkcioniše kao tim, sa (Ivicom) Dačićem kao nespornim liderom - rekao je Obradović za “Večernje novosti“.

Bivši ministar prosvete izrazio je uvernje da SPS nije podredio svoju politiku Srpskoj naprednoj stranci zarad opstanka na vlasti i ocenio takve kritike kao "dnevnopolitičke".

Upitan kako to da socijalisti "štite politiku liberalnog kapitalizma" time što glasaju za liberalan Zakon o radu, Obradović je odgovorio da je cilj tog zakona da stvori nova radna mesta.

Komentarišući spekulacije da on, Slavica Đukić-Dejanović i Milutin Mrkonjić neće više biti deo rukovodstva stranke posle partijskog kongresa u decembru, Obradović je kazao da "novine neće određivati" rukovodstvo SPS-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ex sns

    23. jul 2014 | 10:32

    Xaxaxaa Sps,Mrkuta koji je gradio 4 km autoputa godisnje??! Ka- ta- stro -fa!

  • N Pazar

    23. jul 2014 | 11:05

    Vi ste svi dvolicni,a i Ivica sa vama,pustite Ruzica ! Da vam pokaze kako se vodi partija,jel je on jako pravedan,zatoga vi mrzite ,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA