DOGOVOR ZA OPORAVAK: Vučić sa ekonomistima o reformskoj agendi Vlade Srbije!

- Naša ideja nije samo da kritikujemo nego, naprotiv, da sve svoje resurse stavimo u funkciju realizacije planiranih reformskih mera - poručio je Vlahović uoči razgovora članova Predsedništva SES-a sa premijerom Srbije

  • 85

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Savez ekonomista Srbije, gde će učestvovati na okruglom stolu o reformskoj agendi vlade.

 

Predsednik SES-a Aleksandar Vlahović rekao je Tanjugu uoči okruglog stola da ta organizacija želi da pomogne Vladi Srbije u realizaciji planiranog reformskog programa.

 

- Okrugli sto biće prilika za razmenu mišljenja u kojoj će, pored premijera i ministra privrede Dušana Vujovića, učestvovati članovi predsedništva saveza koji čine profesori, teoretičari i privredni praktičari, direktori banaka, osiguravajućih društava, instituta i naučnih organizacija - rekao je Vlahović.

 

 

- Naša ideja nije samo da kritikujemo nego, naprotiv, da sve svoje resurse stavimo u funkciju realizacije planiranih reformskih mera - poručio je Vlahović uoči razgovora članova Predsedništva SES-a sa premijerom Srbije i ministrom privrede, koji obavlja i funkciju ministra finansija.

 

Nakon susreta sa ekonomistima, Vučić će učestovati na konferenciji za medije.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cicko

    25. jul 2014 | 08:48

    Stručnjaci su u prvom planu uvek kada Vučić priprema planove, naročito one vezane za reforme. Veoma je važno da narod zna da se često konsultuju stručnjaci.

  • Dexter

    25. jul 2014 | 10:03

    Atmosfera sveobuhvatnih reformi polaka zahvata celo društvo što je verovatno i bio cilj Aleksandra Vučića.

  • RISTA

    25. jul 2014 | 08:57

    Pozitivno,pozitivno!I treba konsultovati naše stručnjake koji dobro poznaju prilike u zemlji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA