NA MINISTARSKOJ EKSKURZIJI: Pogledajte kako je izgledao Dačićev šou! (VIDEO)

Po želji Bratislava Gašića, koji je uz Ivicu Dačića i bio najveseliji, muzički program počeo je pesmom "Odakle si, sele..", a nastavljeno je neizbežnom "Miljackom", "Ajde, Jano", "Ovo je moja kuća"

  • 8

Tokom putovanja na sednicu Vlade Srbije u Niš, ministri su se dobro zabavljali. Posluženi su sendvičima, a u povratku - belom vešalicom u kifli i kanapeima.

Po želji Bratislava Gašića, koji je uz Ivicu Dačića i bio najveseliji, muzički program počeo je pesmom "Odakle si, sele..", a nastavljeno je neizbežnom "Miljackom", "Ajde, Jano", "Ovo je moja kuća", "Ruže su uvele", po želji Nebojše Stefanovića... pa tako do Beograda.

Kakav je šou Dačić pravio u autobusu pogledajte na sledećem "Blicovom" snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 2014 Beograd

    29. jul 2014 | 23:27

    Strasno,njima je do pevanja,a narod se bori da prezivi ovaj pakao! Sram vas bilo sve,stidite se sto predstavljate vladu nase zemlje!!! A ti bivsi ministre policije i predsednice bivse vlade nemas ni malo sramote pa pusis tompus u autobusu,a cena tog tompusa jednog je da fizicki radnik mora ceo dan da radi za dnevnicu a ti je popusis za 15 min,sramota i bruka!

  • Www

    29. jul 2014 | 23:10

    Bahato tompusi zene lep primer svaka cast a jos se I neka popila rekao bih fino

  • Горан

    29. jul 2014 | 23:25

    А када ће овако, са овим напорима да раде нешто?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA