ZA NJEGA NE VAŽI ZAKON: Ovaj poslanik priznao da ne plaća TV pretplatu - i nikom ništa!

- Godinama čekam da me tuže, pa da im objasnim zašto ne plaćam - poručuje poslanik Pokreta vlaškog ujedinjenja Slobodan Perić i dodaje: "Šta da im platim kad ja njihovu uslugu nemam. Ja plaćam Total TV i još jednu kablovsku"

  • 39

Slobodan Perić, narodni poslanik Pokreta vlaškog ujedinjenja, jedini je juče u Skupštini priznao da ne plaća pretplatu.

- Račun primam i već mi je narastao na preko 20.000 dinara, ali jedva čekam da me tuže pa da ih pitam - šta da im platim kad ja njihovu uslugu nemam. Ja plaćam Total TV i još jednu kablovsku. Godinama čekam da me tuže, pa da im objasnim zašto ne plaćam - kaže Perić.

Milutin Mrkonjić, poslanik SPS, izneo je zanimljiv predlog: "Treba da se podvuče crta i narodu oproste dugovi", piše Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    31. jul 2014 | 18:04

    I u pravu je! Sta da im placa kada placa kablovsku?

  • Ser Žile

    31. jul 2014 | 18:47

    Bojkotujmo Srbijo plaćanje pretplate RTSrama, zar da plaćamo za reprize repriza nekakvih serija rekordne gledanosti koje smo naučili napamet! Poslaniče, ne plaćaj im ništa, dosta je više kradje od naroda!!!

  • Fijenda

    31. jul 2014 | 19:33

    Nisam verovao da cu se ikada slozoti sa nekim politicarom, ali eto desilo se. Covek je u pravu. Televizija koja ne moze sebe da izdrzava ne treba da postoji. Kako ostale televizije ne traze pretplatu? Problem je u tome sto je RTS kao i sve ostale drzavne firme pun alavih partijskih ljudi kojima nikad nije dosta para. Ne shvataju da tih 500 dinara mesecno za nekoga znaci mnogo. Da je pretplata 100 dinara mesecno pa puta 2,5 miliona brojila u Srbiji, to je lepa cifra na kraju meseca. Niko ne bi ni osetio da daje 100 dinara, a placalo bi se redovno. Misle da ce slanjem uterivaca da ljudima plene imovinu izaci na dobro. Ako budem napisao sta treba raditi uterivacima nece mi objaviti komentar, ali smatram da ste dovoljno pametni da znate na sta mislim. Zar ne? ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA