DŽELATI ISLAMSKE DRŽAVE PRETE SRBIMA: Napustite Damask za 7 dana ili ste mrtvi!

Džihadisti terorističke organizacije Islamska država Iraka i Levanta uputili su preteće pismo Ambasadi Srbije u Damasku i dali im rok od 7 dana da napuste objekat ili u suprotnom biće - mrtvi

  • 67

Džihadisti terorističke organizacije Islamska država Iraka i Levanta (koji je poznat i kao Islamska država IS), čiji je član nedavno odrubio glavu zarobljenom američkom novinaru Džejmsu Foliju, prete Ambasadi Srbije!

Kako prenosi "Kurir", pozivajući se na saznanja u diplomatskim krugovima, džihadisti koji ratuju u Siriji i Iraku zapretili su osoblju Ambasade Srbije u Damasku da imaju rok od sedam dana da napuste objekat, u suprotnom - biće mrtvi.

Kako navodi list uz stih iz Kurana "Ako se bore protiv tebe, ubij ih" tekst je potpisan sloganom: "Alah je naš zaštitnik"! Pismo je ubačeno u dvorište ambasade iz pravca glavne ulice!

Ministar inostranih poslova Srbije i prvi potpredsednik vlade Ivica Dačić potvrdio je da je Ambasada Srbije u Damasku bila na udaru: "Da, tačno je da smo dobili pretnje".

Podsetimo, organizacija ISIL, objavila je pre nekoliko dana snimak pogubljenja zarobljenog novinara Džejmsa Folija, kojem je jedan od njenih članova odrubio glavu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    26. avgust 2014 | 09:11

    Pa bilo bi bolje da se pokupe i da odu, nema tamo ko da ih stiti, a nema ni sta da traze dok traju sukobi.

  • deki

    26. avgust 2014 | 09:35

    Sta ce dole nasa ambasada jos da radi? Zemlja u rasulu a mi aktuelno odrzavamo diplomatske odnose dok u jedoj Nemackoj ili npr SAD-u trenutno nemamo.ambasadore. Hej???

  • 666

    26. avgust 2014 | 10:10

    Treba jednom za svagda muslimanskim nevernicima staviti do znanja da hriscanska tolerancija nije slabost, i dovesti ih u red svim raspolozivim stedstvima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA