NOVI TERORISTIČKI NAPAD NA SRBE: Sprema se atentat na gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice?

- Nisam zabrinut za svoju bezbednost, imam poverenja u nadležnu službu koja je preduzela sve mere obezbeđenja – rekao je gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić koji je od strane nadležne službe Kosovske policije obavešten da se na njega priprema atentat

  • 5

Gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić potvrdio je za Telegraf da je od strane nadležne službe Kosovske policije obavešten da se na njega priprema atentat.

- Nisam zabrinut za svoju bezbednost, imam poverenja u nadležnu službu koja je preduzela sve mere obezbeđenja – rekao je Rakić i dodao da ima saznanja “iz nekih drugih izvora da je jedno lice albanske nacionalnosti uhapšeno”.

Šef Operative Kosovske policije severa je u izjavi za Telegraf rekao da “policija poseduje određena operativna saznanja i informacije vezane za bezbednost gradonačelnika Gorana Rakića i s tim u vezi je preduzela sve operativne mere i radnje radi njegove bezbednosti”.

-U potpunosti možemo da garantujemo bezbednost gradonačelnika Rakića i bezbednost svih građana – rekao je Bojić i dodao da ”gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice može u potpunosti da obavlja svoje aktivnosti”.

Ispred zgrade u ulici Sutjeska u severnom delu Kosovske Mitrovice u kojoj živi Goran Rakić sa porodicom stacionirana je patrola Kosovske policije.

(S.S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drina bez filtera

    4. septembar 2014 | 12:46

    Nije mi jasno ko hoće da ga ubije Srbi ili Albanci

  • свака ка његошева

    4. septembar 2014 | 12:19

    Cuvaj ti ledja od tih policajaca!!!!

  • Euro@Soldat

    4. septembar 2014 | 16:02

    Takve vesti stizu od Amera nije od Evropljana.Ameri hoce i Nisku bazu u Srbiji da zauzmu,to ce malo morgen.Da nece mozda hteti i citavu Evropu da zauzmu.Hoce hoce!!!Ipak nece nece ovo je Evropski kontinent nije USA.Treba proterati sve Americke baze iz Evrope.Treba pohapsiti sve Americke spijune u Evropi.Treba suditi Amerima za ratne zlocine u Hag.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA