DAČIĆ: Održavanje Prajda dobro za državu!

Komentarišući napad na nemačkog državljanina D.H. koji je došao u Beograd na skup o pravima LGBT osoba, Dačić je rekao da je nesumnjivo da to nanosi veliku štetu našim interesima i ugledu naše države

  • 0

Za državu bi bilo dobro da se održi "Parada ponosa", ali će procene o bezbednosnim rizicima dati MUP i bezbednosne službe, izjavio je danas Ivica Dačić.

Komentarišući jučerasnji napad na nemačkog državljanina D.H. koji je došao u Beograd na skup o pravima LGBT osoba, Dačić je rekao da je nesumnjivo da to nanosi veliku štetu našim interesima i ugledu naše države.

- Takve stvari najoštrije osuđujemo - rekao je Dačić.

Upitan da li ga je zbog toga zvao neko od predstavnika međunarodnih organizacija, Dačić je odgovorio da nisu, ali je naveo da premijer danas razgovara sa poverenikom nemačke vlade za pitanja ljudskih prava.

- Nesumnjivo je da je država reagovala veoma brzo na ovaj incident - rekao je Dačić novinarima, uoči sednice Glavnog odbora SPS-a.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA