IZ GREŠKE U GREŠKU: EU vratila Vojvodinu Srbiji, a pripojila joj Crnu Goru! (MAPA)

Evropska komisija ispravila je svoju grešku i vratila Vojvodinu Srbiji, jer je u rubrici Evropskog centra za savete potrošačima namenjenoj onima koji se nalaze u EU prethodno otcepila srpsku pokrajinu i pripojila je Hrvatskoj, ali su pri tom napravili novi gaf i prikazali Crnu Goru i Srbiju kao jednu državu

  • 52

Evropska komisija, nakon pisanja Telegrafa o spornoj mapi sa otcepljenom Vojvodinom, a tu vest su posle preneli skoro svi srpski mediji, ispravila je svoj propust i vratila pokrajinu Srbiji, ali je napravila novi gaf pripojivši joj Crnu Goru!

Na mestu gde se i pojavila sporna mapa sa otcepljenom Vojvodine od Srbije, a u rubrici Evropskog centra za savete potrošačima namenjenoj onima koji se nalaze u EU, a koji imaju bilo kakva pitanja vezana za kupovinu i prevoz robe iz jedne zemlje EU članice u drugu ispravljena je greška i Vojvodina je vraćena Srbiji!

Ipak, napravljena je nova greška, Srbiji je pripojena Crna Gora!

- Radi se o zaista velikoj, ali nenamernoj grešci, a nikako ovde nije reč o bilokakvoj provokaciji – rekli su za Telegraf.rs u Evropskoj komisiji.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA