Vlada Srbije: Nismo plaćali 250.000 evra za lobiranje!

Vlada Srbije demantuje navode DS-a da plaća 250.000 agenciji za lobiranje i navodi ne poseduje ni jedan važeći ugovor sa nekom od lobističkih ili PR agencija

  • 9

Vlada Republike Srbije najoštrije osuđuje navode Demokratske stranke da plaća 250.000 evra agenciji "Bečč Pottinger" za lobiranje i izgradnju imidža bilo kome od zvaničnika aktuelne Vlade.

Istovremeno aktuelna Vlada Srbije nema nijedan važeći ugovor sa agencijom "Bell Pottinger", niti sa nekom od lobističkih ili PR agencija, kao ni sa fizičkim licima. Jedini ugovor koji Vlada Srbije potpisala je ugovor sa konsultantskom kućom  "Advanced Practical Solutions LLC" iz Čikaga u vreme Vlade Mirka Cvetkovića.

Ugovor sa ovom konsultanstkom kućom potpisan je 30. aprila 2009. godine, za potrebe lobiranja u SAD, za koje je plaćen mesečni honorar od 85.000 evra.

Nažalost, Vlada Republike Srbije konstantuje da je Demokratska stranka grubo obmanula javnost iznošenjem neistina u objavljenom saopštenju.  

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • branislav

    26. septembar 2014 | 15:26

    Jok ja sam placao...

  • piuk

    26. septembar 2014 | 20:44

    Lobiranje je postalo jedno od najacih oruzja u borbi za pozicioniranje zemlje u svijetu... to je dobro radila Albanija,

  • Istoricar

    26. septembar 2014 | 20:35

    Још један медијски спин Демократске странке. Замена теза, напад без основа и не постојање аргумената су једини начини на који се бори ова опозициона странка.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA