ANDREJ VUČIĆ: Ovo je istina o prebijanju Predraga Malog i mene od strane srpskih žandarma!

- Nisam rekao da odustajem od pridruživanja krivičnom gonjenju pripadnika Žandarmerije, zato što postoji bilo kakva moja krivica, već zato što razumem težinu njihovog posla i nervozu zbog čuvanja onih koje nisu bili radi da obezbeđuju - rekao je brat premijera Srbije

  • 56

Brat premijera Srbije Andrej Vučić, kojeg su pripadnici Žandarmerije u nedelju brutalno pretukli dok se kretao ka kući svojih roditelja, za Tanjug je izneo svoje viđenje ovog brutalnog napada žandarma iz Niša!

- Naime, nas četvorica smo išli ka stanu mojih roditelja u Kruskoj ulici, i bili zaustavljeni od jedinice Žandarmerije koja nas je uredno legitimisala i mislim da problem i nastaje zbog naših legitimacija, a ne zbog koga što smo bilo kome, bilo šta uradili, ili nismo postupili po njihovom naređenju.

Nijednog trenutka, iako znam da se to ne uklapa u kliše "Blica", nismo pokušali da odgovorimo na brutalno iživljavanje pripadnika Žandarmerije, a službena legitimacija Saše Jovanovića vidi se sve vreme u njegovoj ruci, čak i u trenucima svirepog premlaćivanja.

Takođe, videli ste samo manji i bezazleniji deo našeg prebijanja - napisao je Andrej i dodaje:

- Nisam rekao da odustajem od pridruživanja krivičnom gonjenju pripadnika Žandarmerije, zato što postoji bilo kakva moja krivica, već zato što razumem težinu njihovog posla i nervozu zbog čuvanja onih koje nisu bili radi da obezbeđuju.

Pismo Andreja Vučića u celosti, pročitajte OVDE!

Podsetimo premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je na današnjoj konferenciji za novinare da je Žandarmerija pretukla njegovog brata dok je držao ličnu kartu u ruci.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maša

    30. septembar 2014 | 12:35

    Da li mi obični građani sad treba da imamo poverenja u žandarmeriju i institucije,strašno.

  • Milos Veliki

    30. septembar 2014 | 17:10

    Sama izjava na fejsu uhapsenog policajca, danas, pokazuje koliko je policiji potrebno cesljanje. Slazem se sa zahtevom gradjana da se preceslja sva policija. nema vise sale, bre!

  • BOZANA 63

    30. septembar 2014 | 13:33

    Kako vreme posle ovog nemilog dogadja prolazi sve vise sam blizi ubudjenju da ovo nije bila slucajnost vec je namerno uradjeno. Ovo je direktno upereno prema Aleksandru Vucic i kao da su jedva zandarmi cekali priliku da se njegov brat Andrej pojavi pa da ovako divljacki nasrnu. Sva opravdanja i izvinjenja posle ovakvog muckog prebijanja su bez smisla, sto ni jedan normalan covek nije u stanju da prihvati kao iskreno kajanje. Ovo mora da bude do kraja isterano na cistac da nikom vise nikada ne padne na pamet da se na ovaj nacin obracunava. Izgleda da je upravo legitimacija bila povod za divljacko prebijanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA