VUK DRAŠKOVIĆ O PREBIJANJU VUČIĆA: Žandarmerija iz Niša je novi JSO!

- Bukvalno kao da smo gledali snimak kako su to radile "Crvene beretke“ pre 15 godina. Te batine, to nasilje i divljaštvo poruka su upućena, pre svega, premijeru Aleksandru Vučiću. On tu poruku mora ozbiljno prihvatiti i razumeti - kaže lider SPO-a

  • 51

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković komentarišući brutalan napad srpskih žandarma na Andreja Vučića i Predraga Malog kaže da se "Crvene beretke" danas u Srbiji zovu Žandarmerija iz Niša!

- Crvene beretke danas se zovu Žandarmerija i krvnički tuku građane Srbije, kao i pre 15 godina - kaže za Kurir Vuk Drašković.

- Snimak na kome se vidi krvničko prebijanje Andreja Vučića i još trojice ljudi, koji otpor nisu pružali, mene je podsetio na godine za koje smo se naivno nadali da su daleko iza nas. Bukvalno kao da smo gledali snimak kako su to radile "Crvene beretke“ pre 15 godina. Te batine, to nasilje i divljaštvo poruka su upućena, pre svega, premijeru Aleksandru Vučiću. On tu poruku mora ozbiljno prihvatiti i razumeti - ocenjuje Drašković i ističe da je dovoljno samo proveriti sastav Žandarmerije, naročito niškog odreda.

On dodaje da u Srbiji i dalje ima onih koji čekaju svoje vreme i "repeticiju devedesetih godina".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    2. oktobar 2014 | 09:22

    Vuce ne mlati! ceo zivot palamudis o Slobi i Jso !Pisi knjige i ne bavi se nagadjanjima dosadio si vise

  • Dan

    2. oktobar 2014 | 09:16

    E Vuče, Vuče, ko te ne zna...

  • Леотар Требиње

    2. oktobar 2014 | 09:43

    Дођи у родно Гацко да нам то објасниш Драшковићу

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA