UBISTVO MILOŠEVIĆA! Romano Prodi pitao Đinđića: "Što ne ubijete Slobu"?

- U toku razgovora sa Prodijem, on je počeo da priča o fudbalu, a onda je u sred priče o našem odličnom timu, lupivši dlanom o koleno, rekao je: "Što ga ne ubijete?" Zoran pita: "Koga?" A Prodi: "Pa Miloševića". "Mi smo demokrate, pobedićemo ga na izborima", kaže mu Zoran - prepričao je tok jednog od razgovora lidera DOS-a sa čelnicima EU u Briselu, Dragan Šutanovac

  • 38

Demokratska opozicija Srbije pred septembarske izbore na kojima je Slobodan Milošević i njegov SPS poražen i 5. oktobra zbačen s vlasti imala je niz sastanaka u Briselu, gde se "kuvao plan pobede". Na jednom od tih sastanaka sa zvaničnicima EU Romano Prodi pitao je Zorana Đinđića "zašto ne ubiju Miloševića?"

Na sastanku lidera srpske opozicije sa zvaničnicima EU, među kojima su bili Romano Prodi, Havijer Solana, Doris Pak i mnogi drugi pokrenulo se i jedno bizarno pitanje: "Što ne ubijete Miloševića?"

Detalje ovog sastanka po prvi put u javnost izneo je Dragan Šutanovac za Nedeljnik:

- U Briselu smo imali niz zvaničnih sastanaka sa velikim brojem EU zvaničnika. U toku razgovora sa Prodijem, on je počeo da priča o fudbalu, a onda je u sred priče o našem odličnom timu, lupivši dlanom o koleno, rekao je: "Što ga ne ubijete?" Zoran pita: "Koga?" A Prodi: "Pa Miloševića". "Mi smo demokrate, pobedićemo ga na izborima", kaže mu Zoran, da bi Prodi završio tu epizodu: "Mašalio sam se, naravno da to treba da uradite na izborima". Nakon te posete Zoran je dobio ozbiljniju podršku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • patriota ns

    3. oktobar 2014 | 17:22

    junak kakav je Slobodan Milošević nikada ne umire..Generacije će se ponositi ovim velikim čovekom koji je kao i svi junaci dao život za svoju otadžbinu koju je do zadnjeh daha branio..Takvi ljudi su besmrtni!

  • Risan

    3. oktobar 2014 | 18:22

    Ziv je Slobo, Umro nije, Dok je srpstva I Srbije.

  • Zile

    3. oktobar 2014 | 17:56

    Dasu svi bili kao Slobo nebi bilo izdaica.Djindjic je trazijo pomoc odnatoa solane l drugih takoje i zavrsijo .Uspijoje jedino da zapali skupstino jeli to patriota punoje takih junaka bilo sto pale stosu srbi generacijama gradili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA