Ambasada SAD: Nismo imali nikakvu ulogu u vezi sa onim što se sinoć dešavalo na utakmici!

“Za žaljenje je da se još jednom sportski događaj pretvorio u mesto za izražavanje nacionalizma i nasilja. Na sportskim takmičenjima i drugde nema mesta za ovakvu vrstu ostrašćenosti i huliganizma. Ambasada SAD nije imala nikakvu ulogu u vezi sa sinoćnim događajima na fudbalskoj utakmici.”

  • 25

Telegraf je iz Ambasade SAD u Beogradu dobio sledeći komentar, koji se tiče dešavanja na sinoćnjoj fudbalskoj utakmici Srbija-Albanija, kao i natpisa da je brat premijera Albanije Olsi Rama pušten da ode u Albaniju pošto je pokazao pasoš SAD i pozivao se na američko državljanstvo. Komentar prenosimo u celosti.

“Za žaljenje je da se još jednom sportski događaj pretvorio u mesto za izražavanje nacionalizma i nasilja. Na sportskim takmičenjima i drugde nema mesta za ovakvu vrstu ostrašćenosti i huliganizma. Ambasada SAD nije imala nikakvu ulogu u vezi sa sinoćnim događajima na fudbalskoj utakmici.”

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    15. oktobar 2014 | 12:36

    Iza Siptarske provokacije sinoc krije se CIA I americka vlada; to je njihov odgovor na Putinovu posetu I paradu. Iako nisam rusofil bicu na paradi; u stvari svako ko moze neka dodje da nas bude sto vise. Ipak Rusija je nas vekovni saveznik.

  • Aki

    15. oktobar 2014 | 12:51

    Cim se vi pravdate onda ste vi ovo i organizovali. Ne moze nijedno sranje na planeti da prodje a vi to ne organizujete.

  • eejjj bree

    15. oktobar 2014 | 12:50

    Pa nisam mu ja dao pasos SAD nego vi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA