Evo kako je Vučić citirao Duška Radovića!

Predsednik Vlade Srbije na današnjoj sednici odgovara na pitanje poslanika o rebalansu budžeta Republike Srbije, a u svom izlaganju je citirao i poznatog srpskog pesnika. Pročitajte koji citat je upotrebio predsednik Vlade Srbije

  • 4

Obrazlažući vladin predlog rebalansa budžeta za ovu godinu, premijer Srbije, Aleksandar Vučić, citirao je pisca i pesnika Duška Radovića.

- Dok nismo priznavali da imamo probleme, nismo morali ni da ih rešavamo - rekao je Vučić, citirajući Duška Radovića.

Predsednik Vlade Srbije na današnjoj sednici odgovara na pitanje poslanika o rebalansu budžeta Republike Srbije i tokom sednice ukazao je da bi Srbija da nije preuzela mere fiskalne konsolidacije, da bi bankrotirala do 2016. godine.

Predsednik Vlade je naglasio da vlast ne krije ništa od svojih građana, i da je Srbija makroekonomski stabilna zemlja. Takođe, premijer je rekao i da je u ovoj godini od tajkuna naplaćeno više poreza nego u prethodnih četiri-pet godina, kao i da su mu i Merkelova i predsednik Rusije, Vladimir Putin, čestitali na preduzetim merama, a da će to uraditi i građani Srbije čim budu videli rezultate.

(D. Z.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA