Ratko Mladić halucinira i u snu doziva mrtvu ćerku Anu!

Izvor Tribunala u Hagu tvrdi da optuženi general Vojske RS postaje sve senilniji, a osim ćerke koja je ubijena devedesetih godina, u snu često doziva i ime supruge Bosiljke

  • 1

U iščekivanju suđenja zakazanog za maj, penzionisani general VRS-a Ratko Mladić sve je lošijeg zdravstvenog stanja, a u snu često doziva i mrtvu ćerku Anu!

- Mladić sve više zaboravlja, a u toku sna doziva pokojnu kćerku Anu koja je ubijena devedesetih godina. Neretko noću doziva i suprugu Bosiljku - prenosi Dnevni avaz pozivajući se na izvore iz Tribunala.

Isti izvor tvrdi da Mladić iz dana u dan postaje sve senilniji i često halucinira.

- Ima probleme i s govorom - navode ovi izvori.

U pritvorskoj jedinici Haškog tribunala, osim višemesečnog 24-satnog medicinskog nadzora nad optuženim generalom, pod isti tretman stavljen je i lider srpskih radikala Vojislav Šešelj.

- Tačno je da Šešelj ima velikih problema sa zdravljem i to je razlog što je i on pod stalnim medicinskim nadzorom. Kamere instalirane u njegovoj i u Mladićevoj sobi sredstvo su pomoću kog medicinsko osoblje dnevno prati svaki njihov pokret kako bi moglo da reaguje - navodi izvor Avaza.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA