DOMAĆINSKI: Skupština JS u Sava Centru, Marković jedini kandidat za predsednika!

- Ja sam jedini kandidat za predsednika, a za zamenika predsednika Petar Petrović, koji je takođe jedini predloženi kandidat za tu funkciju - rekao je lider Jedinstvene Srbije i dodao da će se sednica Skupštine održati u velikoj sali Centra Sava, čiji je kapacitet preko 4.000 mesta, "jer mi smo velika stranka", dodao je lider JS-a

  • 4

Jedinstvena Srbija (JS) čije je sedište u Jagodini, održaće sutra u Centru Sava u Beogradu redovnu izbornu Skupštinu, a jedini kandidat za predsednika je lider stanake Dragan Marković - Palma.

- Pozvali smo ambasadore u Bogradu sa kojima JS sarađuje, predsednike koalicionih stranaka - Socijalističke partije Srbije Ivicu Dačića i PUPS Milana Krkobabića, predsednika Srpske napredne stranke i premijera Aleksandra Vučića, lidera Nove Srbije Velimira Ilića i još nekoliko lidera stranaka koje imaju poslanike u parlamentu - rekao je Marković Tanjugu.

- Sednica Skupštine počeće u podne u velikoj sali Centra Sava, čiji je kapacitet preko 4.000 mesta, "jer mi smo velika stranka" - kaže Marković. Delegati će izabrati predsednika i zamenika predsednika, izabraće šest od osam potpredsednika, dva će biti kooptirana kasnije, objasnio je Marković.

- Ja sam jedini kandidat za predsednika, a za zamenika predsednika Petar Petrović, koji je takođe jedini predloženi kandidat za tu funkciju - rekao je Marković.

Skupština će biti održana pod sloganom "Domaćinski" koga JS nije menjala od osnivanja, "kao što sam i ja, valjda jedini političar u Srbiji, koji nije promenio svoj broj telefona od kada se politikom bavim - dodao je Marković. Na pitanje šta je naglasak u referatu-izveštaju koga će podneti delegatima Skupštine, Marković kaže da "ako bi to sada rekao, onda to sutra ne bi bilo zanimljivo".

- Ipak, naglasićemo, da u narednom periodu, svako ko se bavi politikom i gde vrši vlast, mora da podnese izveštaj šta je dobro uradio za gradove, opštine, za državu i narod. JS ima mnogo toga da kaže i da pozove druge da se ugledaju na JS - rekao je Marković.

JS je osnovana 16. februara 2014.godine, osnivač je Marković, a stranka "ima oko 97.000 članova". U parlamentu Srbije u koalicionom bloku je sa SPS, PUPS, JS ima sedam poslanika, a Marković je šef poslaničke grupe.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Palma

    21. novembar 2014 | 12:37

    Nije lepo da komantarisem clanke o sebi ali moram da kazem da sam najpametniji, najlepsi, najsposobniji, najjaci...sve NAJ

  • Dag

    21. novembar 2014 | 13:50

    Sto se tice gabarita,tesko da je neko - veci...

  • ZULF

    24. novembar 2014 | 19:06

    Demokracija nema šta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA