EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Šta se sve TAJNO dešavalo tokom posete Tomislava Nikolića Abu Dabiju!

Predsednika Srbije na specijalnom prijemu samo za članove porodice Zajed primio je prestolonaslednik Abu Dabija, na kojem su služena orijentalna jela i pića, a evo o čemu su pričali Tomislav Nikolić i šeik Muhamed bin Zajed

  • 6

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić na poziv šeika Muhameda bin Zajeda boravio je dva dana u radnoj poseti Abu Dabiju gde je razgovarao o jačanju saradnje Srbije i UAE. Međutim, kako Telegraf.rs saznaje srpski šef države sastao se u četiti oka sa zamenikom oružanih snaga Emirata na tajnoj večeri, a evo o čemu su na njoj razgovarali.

Kako saznaje naš portal predsednika Sbije je prestolonaslednik Abu Dabija ugostio na specijalnom prijemu koji on priređuje samo za članove porodice Zajed, čime je Tomislavu Nikoliću ukazana velika čast.

- Predsednik Nikolić je na ovom prijemu, gde nema stranaca, bio jedini gost, kao čovek koji je došao iz bratske zemlje i pred kojim se ništa ne krije. To je velika čast koja se ukazuje samo određenim i posebnim ljudima - kaže naš dobro obavešteni sagovornik.

EKSKLUZIVNO: Evo šta je Tomislav Nikolić napisao u džamiji šeika bin Zajeda! (FOTO)

Prema njegovim rečima ovakvim gestom šeik Muhamed bin Zajed ukazuje čast ljudima samo njemu lično bliskim, u koje ima specijalno poverenje i čije mišljenje ceni.

Kako saznaje naš portal na ovom prijemu služena su orijentalna jela i pića, a prema rečima našeg sagovornika, bilo je svega, čak i "od ptice mleka".

- Predsednik Nikolić iskoristio je priliku da još jednom ukaže na potrebu jačanja veza UAE i Srbije, kako na ekonomskom tako i na vojnom planu, pa su najavljeni mnogi medjunarodni sporazumi koji će biti potpisani - kaže naš izvor.

Nikolić sa šeikom Bin Zajedom o zajedničkim projektima Srbije i UAE (FOTO)

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srednja klasa

    27. novembar 2014 | 09:11

    Veliki ambasador Srbije.. usporediti tadica i Nikolica-Nebo i Zemlja.. Bravo za predsednika.

  • Miki

    27. novembar 2014 | 09:04

    Bolje sa njima nego u EU

  • Bozidar

    27. novembar 2014 | 09:39

    Cestitke na incijativi Predsednika Srbije G - din. Nikolica,ako zastupa interese drzave i naroda srbije cestitke ako ne treba reagovati . Svakako trebalo bi da se objavi poseta sa temom sastanka. Predsednik Nikolic je izglasan voljom gradjana Srbije i ima obavezu da nas obavestava o svim pregovorima i dogovorima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA