SRPSKI KRALJ UREDNIK TELEGRAFA: Evo koju je temu Aleksandar II Karađorđević stavio u FOKUS! (FOTO)

Imali smo gosta - srpskog kralja i dali smo mu reč. Našu redakciju posetio je prestolonaslednik Srbije koji je tom prilikom prvi put učestvovao u opremanju vesti i uređivanju jednog medija, ali je i predlagao teme našim novinarima

  • 12

Redakcija portala Telegraf.rs imala je danas kraljevskog gosta, a to je bio prestolonaslednik Srbije Aleksandar II Karađorđević, koji je uređivao sajt, puštao vesti i davao predloge tema kojim bi se naši novinari trebali baviti u narednim danima.

Srpski kralj je u razgovoru sa glavnim i odgovornim urednikom Aleksandrom Jovanovićem razmotrio koje su najbolje teme za pisanje i kojima bi se narednih dana trebalo baviti.

- Veoma sam zahvalan vašem portalu što ste pokrenuli inicijativu da se u Beogradu podigne spomenik kralju Petru I Karađorđeviću, koji to zaslužuje - rekao je prestolonaslednik Aleksandar.

Naš portal imao je tu čast da prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević lično pusti na sajt vest: "EVO ZAŠTO SRBI VOLE KRALJA PETRA I KARAĐORĐEVIĆA: Živeo je za Srbiju, a umro je na gvozdenom vojničkom krevetu!", kojoj je on lično dao naslov.

Prestolonaslednik Srbije istakao je da radao čita Telegraf.rs čiju je aplikaciju na svom telefonu instalirao pred nama.

Da mu nije bilo baš lako u našoj redakciji pokazao je kada smo mu postavili pitanje za koga navija, za Zvezdu ili Partizan.

- Joj, nemojte me to pitati, ja moram biti neutralan - diplomatski je uz osmeh rekao prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević.

- Hvala vam na svemu, vidimo se opet. Sjajni ste. Samo tako nastavite - rekao je budući srpski kralj svim novinarima nakon što je odlazio iz naše redakcije.

(D. Z.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SHOULDISTAYORSHOULDIGO

    28. novembar 2014 | 16:27

    Srpski kralj?? Da li smo mi to postali monarhija a da nisamo obavešteni?

  • Alpski srbin

    28. novembar 2014 | 15:44

    Kakav je takav je, on je nas kralj.

  • Stojic Milojko

    28. novembar 2014 | 14:31

    Mislim da je Drzava bez kralja kao glava bez kape.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA