MAJDANPEK U HAOSU, A MINISTRA ZA VANREDNE SITUACIJE NIGDE! Ilić: Ne mogu ja popraviti dalekovod, to je struja, nije moja nadležnost!

- Ne mogu ja popravljati dalekovod, to nema veze sa nama i nije u mojoj nadležnosti. Reč je o energetici, to su stručne stvari, tu ne mogu ni vojska ni policija da pomognu, zato je na terenu ministar energetike Aleksandar Antić - rekao je ministar bez portfelja zadužen za vanredne situacije

  • 16

Više od 5.ooo ljudi smrzavalo se preksinoć u svojim domovima bez struje, vode, grejanja, lekova u Majdanpeku, ali to nije bilo u agendi ministra bez portfelja zaduženog za vanredne situacije Velimira Ilića, koji je izjavio da za njega nema posla u tom gradu.

 

- Ne mogu ja popravljati dalekovod, to nema veze sa nama i nije u mojoj nadležnosti. Reč je o energetici, to su stručne stvari, tu ne mogu ni vojska ni policija da pomognu, zato je na terenu ministar energetike Aleksandar Antić - rekao je Velimir Ilić za Blic.

 

 

On kaže da informacije o situaciji u Majdanpeku dobija sa terene, onda kada je to moguće, jer su telefonske linije u prekidu.

 

- Zovem ministra Antića non stop, ali je on više nedostupan nego dostupan - rekao je Ilić i obećao da danas dolazi u Majdanpek.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Џони

    4. decembar 2014 | 09:23

    Немојте да бринете, доће министар код вас али пред изборе. Ви да га дочекате како доликује, немојте да се брукате...

  • VPSl.92

    4. decembar 2014 | 08:32

    Skloni se vec jednom!

  • Grof

    4. decembar 2014 | 08:38

    Najobicniji folirant...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA