MEDVEDEV VUČIĆU: Ponašanje EU zaustavilo Južni tok!

Predsednik Vlade Srbije razgovarao je danas telefonom o gasovodu Južni tok sa predsednikom Vlade Rusije Dmitrijem Medvedevim, koji je kao razlog za odluku o obustavljanju tog projekta naveo nedovoljnu saradnju zemalja Evropske unije

  • 34

U telefonskom razgovoru sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučić, predsednik Vlade Rusije Dmitrij Medvedev naveo je nedovoljnu saradnju zemalja EU kao razglog za odluku o obustavljanju projekta „Južni tok”.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom o gasovodu Južni tok sa predsednikom Vlade Rusije Dmitrijem Medvedevim, koji je kao razlog za odluku o obustavljanju tog projekta naveo nedovoljnu saradnju zemalja Evropske unije.

Kako je saopštila Vlada Srbije, Vučić je u telefonskom razgovoru ponovio da je odluka o obustavljanju izgradnje gasovoda Južni tok za Srbiju veoma teška vest.

Vučić i Medevedev su razgovorali i o unapređenju hemijskog kompleksa, poljoprivredno-prehrambene proizvodnje i trgovine, stoji u saopštenju Vlade Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jim

    8. decembar 2014 | 14:45

    Vucic ce znati sta ce uraditi povodom ovoga..

  • Stojko Budživojević ex Budživoje Stojković

    8. decembar 2014 | 15:37

    Džaba se Medvedev izvinjava Vučiću, Vučić zna šta mu je činiti za dobrobit Srbije...

  • Kiza

    8. decembar 2014 | 16:20

    Pa nije samo EU kriva što je obustavljen Južni tok,kriva je i naša prošla vlast koja je privatizovala NIS.Da su SPS i DS prilikom pregovaranja izborili da jedan od uslova privatizacije bude izgranja Južnog toka,Rusija ili ne bi odustala od njega ili bi nam dala odštetu.Samo smo mi krivi i niko drugi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA