DOBRODOŠLI PRIJATELJU LI: Kineski premijer dobio Ðokovićev reket

Stric najboljeg tenisera sveta Novaka Ðokovića, Goran, uručio je kineskom premijeru reket srpskog tenisera sa ličnom posvetom - "Dobrodošli u Srbiju, prijatelju Li", uz potpis na kineskom jeziku

  • 5

Premijer Kine Li Kećijang danas je, nakon što je primio Povelju počasnog građanina Beograda, razgovarao sa javnim ličnostima iz oblasti kulture i sporta, i tom prilikom dobio na poklon teniski reket sa potpisom najboljeg tenisera sveta Novaka Ðokovića.

 

Među građanima, koje je gradonačelnik Beograda Siniša Mali pozvao na svečani prijem, kojem je prisustvovao srpski premijer Aleksandar Vučić, bili su i Jadranka Jovanović, Ljubiša Tumbaković, prof. Radosav Pusić, prof. Predrag Simić, trener Bora Milutinović.

 

Stric najboljeg tenisera sveta Novaka Ðokovića, Goran uručio je ovom prilikom kineskom premijeru reket srpskog tenisera sa ličnom posvetom - "Dobrodošli u Srbiju, prijatelju Li", uz potpis na kineskom jeziku.

 

 

MISTERIJA CRNE TORBE KINESKOG PREMIJERA: Šta Li Kećijang čuva u tašni od koje se ne odvaja? (FOTO)

 

Kineski novinari, koji su bili u pratnji premijera Lija, iskoristili su prijem za slikanje sa slavnim ličnostima iz Srbije, pre svega iz sveta sporta koji su nekada radili u Kini.

 

Kineski i srpski premijer, na jučerašnjoj konferenciji za štampu po završetku bilateralnih razgovora, pomenuli su ličnosti iz Srbije koje su poznate u Kini, pre svega Novaka Ðokovića i popularnog "Valtera" - glumca Velimira Batu Živojinovića.

 

Kineski premijer, Vučić i Dodik šetali Kalemegdanom! (FOTO)

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • danica

    19. decembar 2014 | 03:14

    Dobrodošli naravno prijatelju Li, to slobodno možemo i mi gradjani da kažemo. Novak je najbolji ambasador naše zemlje u svetu i Kinezi su među prvima sponzorisali njegov talenat. On ih je zavoleo kao što su i oni njega i on je svakako svetla tačka i predstavlja nas u svetu najbolje što može. Nadamo se da će i iz nekih drugih sfera životnog prostora i rada da se pojave slični junaci koji će predstavljati Srbiju najbolje što mogu. Najviše to očekujemo od premijera i ministara, da ovu našu zemlju koju odavno nisu dobro vodili, konačno povedu u dobrom smeru ka razvijenim zemljama sveta. Prijatelje kao što je Kina treba izuzetno poštovati i graditi nova prijateljstva.

  • davca

    19. decembar 2014 | 10:43

    Jos jednom smo pokazali kakop mozemo biti gostoprimljivi.. Prijatelje kao što je Kina treba izuzetno poštovati i graditi nova prijateljstva....

  • bisa

    20. decembar 2014 | 11:51

    Lepsa slika iz Srbije skoro nije obisla svet!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA