SIGURICA: Gradonačelnik Beograda će biti "delija", predsednik Srbije "grobar" (VIDEO)

Kampanje su im različite, ciljevi manje-više isti - jaka Srbija u EU. Ipak, prvi čovek Beograda ostaće zvezdaš, a predsednik Srbije partizanovac

  • 2

Posle majskih izbora prvi čovek Beograda biće zvezdaš, a predsednik Srbije partizanovac!

Dvojica glavnih kandidata za funkciju prvog čoveka prestonice, Dragan Đilas i Aleksandar Vučić, razlikuju se u svemu, osim u ljubavi prema crveno-beloj boji. Obojica su u mlađim danima bili stalni posetioci "Marakane", pa čak i pratili najtrofejniji srpski klub na mnogobrojnim gostovanjima. Đilas je danas predsednik Košarkaškog saveza Srbije, a Vučić prvi čovek bokserskog kluba Radnički.

Aleksandar Popović (DSS) atletsku karijeru gradio je u Crvenoj zvezdi, odakle je dogurao do reprezentacije, a koliko su mu "crveno-beli" ostali u srcu pokazuje podatak da je na našem najvećem stadionu započeo predizbornu kampanju. Prvi čovek beogradskih socijalista Aleksandar Antić u izbornu trku ulazi i kao potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda.

I kandidat SRS-a za gradonačelnika Beograda Nemanja Šarović veliki je zvezdaš. "Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija!", kratko nam je poručio na pitanje za koga navija, uz dodatak da u poslednje vreme slabije prati dešavanja na Marakani i u Stjepana Šupanca, aktuelnoj adresi KK Crvena zvezda Diva Beograd.

Među onima koji će sigurno trčati trku za predsednika, prema dosadašnjim najavama, nalaze se dvojica velikih "grobara" - T0mislav Nikolić (SNS) i Ivica Dačić (SPS). Ako njima dodamo osvedočenog partizanovca, aktuelnog predsednika Srbije Borisa Tadića, koji će, bez obzira na to kad izbori budu raspisani, sigurno opet biti kandidat ispred DS-a, eto nama ponovo "grobara" na čelu Srbije.

Do tada, evo podsetnika kako Tadić proslavlja pobedu košarkaša Partizana nad izrealskim Makabijem:

(Telegraf.rs / Novosti / Foto: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA